KORRES - PIONIER AL FRUMUSEȚII NATURALE

KORRES - PIONIER AL FRUMUSEȚII NATURALE

Pionier al frumuseții naturale și mult-premiatul brand de îngrijire a pielii, Korres a luat ființă în Grecia, într-o farmacie homeopată din Atena. A fost fondat în 1996 de către farmacistul George Korres, un aprig încrezător al puterii înnăscute a ingredientelor naturale, și inginer-chimistul Lena Korres, care consideră că natura este o inspirație pentru descoperirea științifică. Fiind prezent în 30 de țări, portofoliul KORRES include peste 400 de produse naturale, venind în întâmpinarea tuturor celor care optează pentru frumusețea care este sigură, eficientă, naturală și aducătoare de farmec în viața de zi cu zi.

Inovația KORRES vine din știință și dezvoltare; printr-o rețea internațională bazată pe cooperare științifică și un profil academic înalt și institute de cercetare în domeniile biochimie, farmacognozie și dermatologie clinică, KORRES identifică și studiază cele mai importante ingrediente naturale, participând la proiecte europene de cercetare de mare importanță pentru industria naturală de frumusețe. Laboratoarele KORRES au dezvoltat formule pe baza descoperirilor lor și pe baza obiectivelor de produse inovative ce conțin cele mai naturale ingrediente, care sunt sigure, cu eficacitate clinică testată. Brandul evită să folosească compuși sintetice, cum ar fi parabeni, uleiuri minerale, ftalați, compuși pcm și propilen glicol, care sunt înlocuiți cu ingrediente eficiente, benefice și prietenoase cu pielea.

Natura este o sursă constantă de inspirație pentru KORRES. În farmacia veche Korres – punctul de plecare al acestui brand – George și Lena au lucrat cu mai bine de 3000 de remedii din plante. Acest lucru face diferența la KORRES; cunoscând în detaliu plantele și eficacitatea acestora asupra corpurilor noastre și cum acționează asupra pielii drept remedii de frumusețe. Cea mai mare parte din brand se remarcă prin unicitatea și magia florei grecești; un paradis al plantelor. Grecia adăpostește mai bine de 6500 de plante, dintre care 1200 sunt endemice; nu pot fi găsite nicăieri altundeva în lume. Pentru a aduna cele mai calitative ierburi grecești, KORRES are strânse colaborări cu fermieri locali, cooperative agricole, instituții sociale și educaționale, susținând comunitățile locale și promovând agricultura organică. De asemenea, brandul a investit în dezvoltarea unei unități de extragere a plantelor care este prietenos cu mediul înconjurător pentru a produce extracte active de calitate superioară pentru formulele sale. Vița de vie Santorini, ceaiul Muntele Olimp, Frăsinelul Cretan, uleiul de măsline, castana arcadiană, safronul din Kozani; acestea sunt câteva dintre ingredientele crescute în Grecia, transmițând proprietățile lor unice și magia fiecărui produs KORRES în parte.