Card Alphega

banner
Vreau card Club Alphega
Înregistreaza-te aici
Membrii Clubului Alphega beneficiază de oferte personalizate pentru un stil de viață sănătos și echilibrat precum acces la evenimente exclusive Alphega, campanii de prevenție, informații cu privire la oferte și reduceri la o gamă largă de produse, acces la concursuri și premii, precum și multe alte surprize.
discount
Reduceri
telemedicine
Telemedicină
gift-products
Produse cadou
competitions
Concursuri
cu premii
discount
Vezi ofertele Club Alphega.
Vezi ofertele Club Alphega.
Descarcă broșura
FAQ

Înregistrarea în programul de fidelitate Club Alphega se poate face în orice farmacie sau online, prin acest link. Pentru înregistrarea în farmacie, trebuie să completați un formular de aderare.

Procesul de înregistrare durează aproximativ 4-5 minute. Timpul este valabil atât pentru înregistrarea în farmacie, cât și prin intermediul site-ului Alphega

 

Cardul poate fi ridicat din orice farmacie Alphega, participantă la programul de fidelitate Club Alphega

Cardul Club Alphega poate fi ridicat din orice farmacie Alphega, participantă la programul de fidelitate Club Alphega.

Farmaciile care fac parte din programul Club Alphega au afișat în vitrină un autocolant, ce anunță participarea în program. De asemenea, acestea au la interior mai multe elemente de semnalizare alături de cataloagele promoționale Club Alphega.

Adresa de email este obligatorie pentru a vă putea identifica în baza de date în situația în care doriți să ieșiți din programul de fidelitate Club Alphega.

Numărul de telefon este obligatoriu pentru a vă putea identifica în baza de date în situația în care doriți să ieșiți din programul de fidelitate Club Alphega.

Orice întrebare legată de programul de fidelitate Club Alphega poate fi adresată în farmaciile Alphega participate la programul Club Alphega sau la Telverde 0040 214 050 610.

Nu sunt necesare documente pentru înscrierea în programul de fidelitate Club Alphega.

Nivelul de beneficii pe care le puteți accesa prin intermediul cardului Club Alphega depinde de opțiunile pe care le-ați bifat în formularul de aderare. Daca ați bifat că sunteți de acord să fiți contactat prin email sau sms cu privire la campaniile Club Alphega, atunci veți primi notificări despre serviciile de prevenție disponibile în farmacii, concursuri sau campanii suplimentare celor promoționale.

Promoțiile Club Alphega sunt sezoniere și au o valabilitate de 3 luni.

Datele personale de pe card Club Alphega se pot actualiza completând formularul de aici.