Pacientii diagnosticati cu fibromialgie au deseori de suferit de pe urma bolii.
Mai multNatronul este o mixtura naturala de carbonat hidratat de sodiu (Na2CO3•10H2O ) si bicarbonat de sodiu (Na2CO3.)
Mai multSmochinele nu sunt doar delicioase, ci si foarte sanatoase. Pe langa fibrele vegetale care sprijina digestia...
Mai multAcrilamida este o substanta care rezulta in urma incalzirii alimentelor bogate in amidon si se regaseste cu precadere in preparatele de patiserie...
Mai multDieta caloriilor negative suna prea bine pentru a fi adevarata: pierderea kilogramelor in plus si atingerea greutatii dorite prin mancare.
Microorganisme care intaresc sistemul imunitar si ne protejeaza impotriva cancerului.
Copacul de argan (argania spinosa) creste intr-un singur loc: in sud-vestul Marocului.
Mai multQuinoa, amarantul si hrisca sunt printre cele mai cunoscute reprezentante ale asa –numitelor pseudo-cereale, deoarece asemanator cerealelor, contin amidon.
Mai multVanata (lt. Solanum melongena) apartine familiei de plante solanacee si o leguma apreciata in alimentatia noastra.
Mai multCa majoritatea legumelor si mangold (sfecla elvetiana) isi are originile in spatiul mediteraneean.
Mai mult