Conopida este extrem de bogatӑ în vitamine şi minerale, are un gust uşor dulceag şi de nucӑ şi se poate consuma atât crudӑ, cât şi preparatӑ...
Mai multMesele bogate pot determina senzaţia de reflux gastroesofagian, însӑ aproximativ 20% din populaţie suferӑ de boala de reflux gastroesofagian...
Mai multFructele reprezintă una din sursele majore de fibre, minerale și vitamine la care oamenii au acces, iar pentru a consuma o cantitate mai mare...
Mai multMâncarea este o necesitate, dar şi o plӑcere, prin mixul de gusturi, arome şi texturi. Dar dacӑ hrana sau lipsa acesteia devine un impediment...
Mai multLa începutul unui an cu multe incertitudini, planurile de viitor sunt foarte importante pentru a ne motiva sӑ ne depӑşim propriile limite....
Mai multÎn familie sau în izolare, cu prietenii sau călătorind, anul acesta nu vom putea anticipa modul în care ne vom petrece sӑrbӑtorile de iarnӑ...
Mai multAceste fructe, cu înveliş lemnos, protector, și miez globular, dulce şi uşor amӑrui, sunt mici minuni ale naturii...
Mai multEvoluţia filogeneticӑ a speciei umane atestӑ existenţa unui tipar alimentar bazat pe surse din naturӑ: carne de vânat, peşte, fructe, legume şi cereale...
Mai multCiupercile medicinale sunt utilizate încӑ din vechime în medicina tradiţionalӑ din orientul îndepӑrtat, în China, Japonia, Coreea şi alte culturi...
Mai multGutuile, ultimele fructe ale anului, sunt excelente atât crude, cât şi gӑtite, fiind utilizate atât în preparate dulci, cât şi în cele sӑrate....
Mai multApa, acest element natural indispensabil vieții, este poate darul de care oamenii se privează cel mai des, în ciuda faptului...
Mai multPerele, cele mai dulci fructe ale toamnei, nu sunt doar o gustare delicioasӑ, ci şi o sursӑ de antioxidanţi esenţiali, fibre, fitonutrienţi, vitamine şi minerale, cu 0% grӑsimi sau colesterol....
Mai mult