Efectele adverse pe care îndulcitorii artificiali le au asupra organismului sunt studiate de mulţi a...
Citeste

Mâncarea furnizează energie în moduri diferite. Alimentele dulci şi cele bogate în carbohidraţi simp...
Citeste

Vara ne încântă cu fructe şi legume proaspete şi suculente, unele foarte cunoscute, altele mai puţin...
Citeste

Seminţele de in pot fi aurii sau castanii şi reprezintă o sursă importantă de acizi graşi esen...
Citeste

Atât glutenul, cât şi lactoza sunt compuşi ai unor alimente de bază. Glutenul, proteină regăsită în...
Citeste

Dietele de slăbire, ca necesitate sau modă, pot fi făcute sub control medical sau pe cont propriu. P...
Citeste

Zahărul este un tip de carbohidrat prezent în multe tipuri de alimente. Organismul uman utilizează c...
Citeste

Omul contemporan – fără timp liber și plin de griji – deși încearcă să mănânce sănătos, face totuși...
Citeste

Suntem ceea ce mâncăm, iar, cum obezitatea este direct proporțională cu apariția bolilor cardiovascu...
Citeste

Roşii, portocalii, roz, galbene, verzi sau negre, rotunde, sub formă de inimă, lunguieţe sau mici câ...
Citeste

Alimentele bogate în substanțe naturale, de tipul polifelonilor antioxidanți şi antiinflamatori, fur...
Citeste

Știați că în afară de dulce, amar, acru şi sărat, oamenii pot simți un al cincilea gust? Gustul umam...
Citeste

O dietă cu un conţinut redus de carbohidraţi simpli vă poate aduce nu doar mai aproape de greutatea...
Citeste

Suntem 60% apă şi avem nevoie de ea pentru a supravieţui. Vara, cu atât mai mult trebuie să co...
Citeste

Alimente care te ajuta sa slabesti
Pierderea în greutate poate fi susţinută şi prin consumu...
Citeste

Frecvent se întâmplă să depozităm alimentele în medii şi moduri improprii sau să c...
Citeste