Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța

Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța

Vacanța mult așteptată a sosit, dar mai presus de distracție și relaxare se află siguranța copiilor noștri. Aveți idee câți copii se rătăcesc de părinți în aglomerația de pe litoral ? În anul 2016 Poliția Locală Constanța a înregistrat 1000 de cazuri de copii care s-au rătăcit de părinți, cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani.În ultimii ani la Radio Vacanța s-au difuzat peste 1500 de anunțuri privind copiii rătăciți de părinți.

În perioada 15 iulie-15 august 2017, pe plajele de la Sulina, Mamaia, Constanta, Eforie si Mangalia veți beneficia de o campanie menită să contribuie la siguranța copiilor dumneavoastră. 

veți beneficia de o campanie menită să contribuie la siguranța copiilor dumneavoastră. 

Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa - Brăţara de Vacanţă” este unul dintre cele mai importante proiecte de responsabiliate socială demarat de Studioul Regional „Radio Constanţa“ cu susținerea farmaciilor Alphega și a altor parteneri.

„Brăţara de Vacanţă”este destinată familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe litoral, dar și grupurilor de copii venite în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatori.

Brățara de vacanță, un ajutor de nădejde pentru familia dumneavoastră

Crucea Roșie - Filiala Constanța s-a alăturat și în acest an acestui demers menit să contribuie la siguranța copiilor dvs.  De patru ani, voluntarii Crucea Roșie - Filiala Constanța distribuie, pe plajă, brățările de vacanță și materialele promoționale.

Cu acordul dumneavoastră, voluntarii vor pune la mâna copilului dvs o brățară realizată dintr-un material rezistent la apă pe care vor nota numărul dvs de telefon.  În cazul în care cel mic se va rătăci, veți putea fi contactați imediat.

Totodată, voluntarii Crucea Roșie-Filiala Constanța pot acorda primul-ajutor în caz de necesitate, în timpul activităților desfășurate pe plajă, în cadrul proiectului „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța – Brățara de Vacanță“.

Pentru a minimaliza efectele traumelor pe care le pot suferi cei mici, în momentul în care se rătăcesc pe plajă şi ajung la sediul Radio Vacanţa, va fi amenajat un spaţiu de joacă la radio.

Unde găsim brățara de vacanță?

Brățările de vacanță vor fi găsite în toate farmaciile Alphega din țară începând cu 15 iulie.

Brăţara de Vacanţă va putea fi procurată, gratuit, de la sediile poliţiilor locale din staţiunile de pe litoral şi din Deltă,în mijloacele de transport în comun din Constanţa, în cele care fac legătura cu litoralul, dar şi în cele care efectuează transportul călătorilor în Delta Dunării.