MASCĂ FACIALĂ CU ARGILĂ NATURAL

MASCĂ FACIALĂ CU ARGILĂ NATURAL

DE CE să alegem produsele de îngrijire a feței de la KORRES?


  • PRODUSE INOVATOARE ȘI EFICIENTE CLINIC, AVÂND INGREDIENTE ACTIVE NATURALE
  • Produsele de îngrijire a feței de la KORRES au la bază nivelul foarte ridicat de cunoaștere a ingredientelor din plante și experiența vastă în ceea ce privește remediile din plante –peste 3.000 remedii de natură farmaceutică.

Toate produsele noastre au la bază ingrediente naturale. Flora elenă este recunoscută pentru bogăția sa, numărând peste 6.500 specii, dintre care 1.200 sunt plante native, endemice. Cercetătorii noștri selectează regiunea ideală pentru cultivarea fiecărui tip de plantă, având în vedere clima și tipul de sol. În același timp, aceștia susțin protecția plantelor pe cale de dispariție.

Având la bază cercetarea primară aplicată, precum și angajamentul nostru de a crea produse naturale, foarte bine tolerate de piele și care să nu dăuneze mediului înconjurător, dar fără a compromite siguranța și eficacitatea, Laboratorul KORRES dezvoltă produse în propria unitate de producție certificată. Colaborarea apropiată cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universității din Atena ne-a ajutat să creăm o unitatea de extracție a plantelor, în conformitate cu mediul înconjurător, exemplară. Această unitate – prima de acest fel din Grecia – ne permite să extragem și să izolăm ingredientele active pentru a produce extracte naturale organice, având calitate premium și eficacitate clinică dovedită.

Mască facială cu argilă natural curăță în profunzime/ matifiază.

TEN MIXT

Mască facială pentru curățarea în profunzime a tenului, ce îndepărtează excesul de sebum și matifiază pielea.

Mască facială pentru curățarea în profunzime a tenului, ce îndepărtează excesul de sebum și matifiază pielea.

Aplicați masca și lăsați să se usuce timp de 10 minute, înainte de a o îndepărta.

Mod de utilizare:
Aplicați masca în strat generos pe fața uscată și curată, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze pentru 10-15 minute, apoi clătiți cu apă din abundență.

Ingrediente
Argilă naturală verde, cunoscută pentru proprietățile sale absorbante, aceasta îndepărtează excesul de sebum, impuritățile și desfundă porii. În același timp, închide porii, potențează circulația, fiind ideală pentru pielea cu tendință de îngrășare.
Zinc: reglează secreția de sebum
Complex de lipoaminoacizi și extract de scorțișoară: reglează secreția de sebum, reduce numărul comedoanelor.
Extract de salvie: acțiune astringentă
Extract de salcie (BHA): sursă naturală de acid salicilic, cu acțiune anti-inflamatoare, anti-microbiană, anti-iritantă.