KORRES - LA BAZA FIECĂRUI PRODUS STĂ EXTRACTUL SĂU PREȚIOS

KORRES - LA BAZA FIECĂRUI PRODUS STĂ EXTRACTUL SĂU PREȚIOS

KORRES
Korres este un brand grecesc de produse destinate îngrijirii pielii, denumit după fondatorul său George Korres, care în timp ce era student la Universitatea de Farmacie din Atena, a început să dezvolte produse cosmetice, lucrând cu ingrediente din plante medicinale. Korres s-a născut în anul 1996, din cea mai veche farmacie homeopatică din Atena. Primul produs Korres a fost un sirop din plante aromatice, cu miere și anason, o rețetă inspirată din Rakomelo - un amestec de alcool cu miere și tescovină de măsline, pe care bunicul lui George obișnuia o îl ofere oaspetilor, în satul său din insula Naxos. Astăzi portofoliul Korres include peste 400 de produse naturale și organice certificate, printre care produse pentru îngrijirea pielii, a părului, corpului sau produse de protecție solară, parfumuri și machiaj.

INGREDIENTE NATURALE PUTERNICE

Toate formulele sunt dezvoltate în baza ingredientelor naturale. Flora grecească este renumită pentru efectele ei benefice, având peste 6500 de exemplare, din care 1.200 sunt plante native, endemice. Culegătorii Korres selectează regiunea de cultivare ideală pentru fiecare tip de ierburi în baza climei și criteriilor solului, lucrând în același timp în scopul de a proteja plantele pe cale de dispariție.

COLABORĂRI

Tinand cont de descoperirile cercetarilor pe anumite zone de plantatie, Korres dezvoltă colaborări cu comunitățile locale, uniunile comunitare și cooperativele agricole. Criteriile sociale precum șomajul, subdezvoltarea regiunilor rurale, nevoia de susținere financiară sunt factori importanți ai procesului de lucru.

EXTRACȚIA IERBURILOR

Colaborarea strânsă cu Școala de Farmacie a Universității din Atena a ajutat Korres să obțină o unitate ecologică de extracție a ierburilor. Această unitate este prima din Grecia și permite extracția și izolarea ingredientelor active pentru a produce extracte naturale de calitate premium, cu efecte clinice dovedite.

CERCETARE-DEZVOLTARE

Laboratorul KORRES de Cercetare și Dezvoltare lucrează cu profesori și cercetători de profil înalt, pentru a explora la maximum beneficiile clinice ale ingredientelor active naturale în raport cu biochimia, farmacologia și dermatologia clinică. În baza cercetării primare și aplicate, Korres dezvoltă formulele ecologice pentru piele fără a compromite siguranța și eficacitatea.

Geluri de duș

Bergamotă și pară, Ceai alb, Iasomie, Lavandă, Piper de munte, Trandafir japonez, Vetiver. 250 ml

O colecție completă de geluri de duș cu textură cremoasă cu proteine de grâu și extract de Althea, ce susțin menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii.

Grâul a fost dintotdeauna un simbol al sănătății și fertilității, în timp ce toate stadiile cultivării au fost mereu acompaniate de ritualuri ale vieții de zi cu zi. Proteinele din grâu au un conținut ridicat de vitamine și minerale. Conținutul de vitamina B2 îmbunătățeste metabolismul și ajută la absorbția nutrienților; vitamina B3 joacă un rol important în menținerea sănătoasă a pielii, iar vitamina B5 are proprietăți regenerative.

Aloe Vera a fost utilizată de secole ca plantă medicinală, grație proprietăților benefice. Aplicată extern, ajută la vindecarea arsurilor și rănilor, stimulând regenerarea celulară, având efect antioxidant puternic și proprietăți emoliente și de calmare.

Lapte de corp
Bergamotă și pară, Iasomie, Lavandă, Trandafir japonez. 200 ml

Lapte de corp hidratant, îmbogățit cu ulei de migdale, Aloe activă și provitamina B5 ce sporesc suplețea pielii.

Migdalele, în special soiurile dulci, sunt bine-cunoscute pentru proprietățile anti-inflamatorii și îmbunătățirea efectului imunitar, fiind astfel o sursă ideală de nutriție pentru cei care se află în perioada de recuperare

Uleiul de migdale, în special soiurile dulci, sunt bine-cunoscute pentru proprietățile anti-inflamatorii și îmbunătățirea efectului imunitar, fiind astfel o sursă ideală de nutriție pentru cei care se află în perioada de recuperare