KORRES - Gel de duș cu extract de Piper de munte

KORRES - Gel de duș cu extract de Piper de munte

AROMĂ DELICATĂ DE PIPER DE MUNTE, BERGAMOTĂ ȘI CORIANDRU și efect hidratant| Pentru bărbați
Piperul de munte este numele pe care îl poartă micile fructe asemănătoare cu boabele de piper, produse de arbustul tropical, Litseacubeba. Acest piper are parfum proaspăt și conține un ulei esențial cu efect revitalizant. Notele parfumate sunt comparabile cu parfumul de lămâie, dar mai dulce și mai rafinat și este resimțit imediat.
Bergamota este un fruct al contrastelor, cunoscut și ca regele perelor. Arborele de bergamotă înflorește iarna și are note florale complexe: dulce-amărui, accente iuți și note calde.

Coriandrul din grecescul koriannon reprezinta în antichitate secretul imortalității, fericirii și iubirii. Foarte apreciat de greci pentru proprietățile aromatice, este cultivat încă din mileniul al doilea î.Hr., conform unor tăblițe recuperate din Pylos. Conform aceleași surse, planta era cultivată pentru crearea de parfumuri. Olfactiv, coriandrul are o aură lemnoasă.

86.7% ingrediente naturale

Ingrediente:

  • Aloe activă: Susține sistemul imunitar al pielii, stimulează sinteza de colagen și elastină și ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii
  • Proteine din grâu: Formează un film protector pe suprafața pielii și ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare