APA TERMALĂ JONZAC, O APĂ IZOTONICĂ

APA TERMALĂ JONZAC, O APĂ IZOTONICĂ

Deosebit de bogată în minerale, datorită unui traseu geologic unic, această apă milenară are proprietăți dermatologice incomparabile care nici nu mai trebuie demonstrate, și anume este vorba despre proprietățile sale regenerante și calmante.

Astăzi este recunoscută drept o apă « izotonică », adică are aceeași concentrație moleculară ca și plasma sangvină. Altfel spus, apa termală Jonzac reprezintă echilibrul ideal dintre celulă și mediul său direct și respectă astfel în mod perfect ciclul dezvoltării naturale a pielii.

 
APA IZOTONICĂ APA TERMALĂ JONZAC ®: O POTRIVIRE NATURALĂ CU PIELEA

Această proprietate unică acționează ca un pașaport pentru o hidratare de succes în profunzimea pielii. Celulele acesteia permit apei termale să patrundă în apropierea lor într-o doză echilibrată delicat și în mod natural fără a provoca nici cea mai mică modificare a structurii intracelulare.

Astfel, aplicată în mod regulat, apa hidratează și hrănește în mod durabil suprafața pielii care astfel își redobândește elasticitatea și catifelarea inițială.

Știați că?

O apă izotonică prin punctele sale comune cu mediul celular favorizează o hidratare ultraperformantă a pielii. Apele termale hipo sau hipertonice modifică gradul de mineralizare al pielii și capacitatea sa de absorbție a acesteia, uneori ducând la o uscare sau hipersensibilizare a epidermei.