https://comanda.alphega-farmacie.ro/primavara
Frumusete si ingrijire Frumusete si ingrijire

Primăvara aceasta se poartă “Grija pentru tine!”

28 Feb. 2017
Primăvara aceasta se poartă “Grija pentru tine!”

Primăvara aceasta Alphega celebrează femeia în toată măreția ei: independentă, serioasă, jucăușă, echilibrată, visătoare, încrezătoare și iubitoare. Începând cu 1 martie, farmaciștii Alphega vin în întâmpinarea tuturor femeilor cu sfaturi de îngrijire și recomandări pentru o viață sănătoasă deoarece frumusețea reprezintă îngrijire, atenție, stil de viață echilibrat și dorința de trăi armonios!

O femeie frumoasă este o femeie sănătoasă!

Frumusețea nu are vârstă, iar o femeie trebuie să aibă grijă de sănătatea ei în orice moment al vieții.  La 20 experimentăm cât mai multe noutăți, la 30 de ani acordăm mai multă atenție dorințelor noastre, la 40 de ani căutăm să trăim în echilibru, iar la 50 de ani ne bucurăm de timpul petrecut cu noi însene și cei dragi.

Farmaciștii Alphega înțeleg că fiecare femeie are nevoi diferite și de aceea sunt pregătiți să îi răspundă cerințelor cu informații personalizate, astfel încât de fiecare dată când trece pragul farmaciei Alphega să aibă o primăvară plină de energie și un tonus de invidiat.  

Vă așteptăm să vă îngrijiți sănătatea cu sprijinul farmaciștilor Alphega care vă oferă cele mai bune sfaturi astfel încât să fiți mereu frumoase și sănătoase!

Alphega, aproape de tine!

Comunități