https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-preventie/vaccinare-hpv
Frumusețe și îngrijire Frumusețe și îngrijire

Huna Mana – Masajul cu scoici din Hawai

26 Apr. 2017
Huna Mana – Masajul cu scoici din Hawai

Hawai ne duce cu gandul direct la peisaje desprinse parca din paradis? Soare stralucitor, cer albastru, plaje nesfarsite, mancaruri alese si flori dintre cele mai atractive. Frumusetea si ingrijirea merg mana in mana in Hawai din cele mai vechi timpuri. Pentru populatia indigena din Hawai natura a reprezentat intotdeauna o sursa pentru solutii medicale si pentru ingrijirea frumusetii. Huna Mana este un masaj energetic care conduce la o relaxare profunda, stimuland in acelasi timp intregul organism.

 

Ce reprezinta Huna Mana?

Un masaj poate elibera organismul de diferite puncte de tensionare, de crame, reprezentand o parte importanta din multe tratamente de ingrijire. Masajul cu scoici Huna Mana consta intr-o tehnica deosebita. Folosind uleiuri parfumate, diferite tehnici de masaj havaiene si sunete specifice, cat si asezarea scoicilor pe piele, masajul Huna Mana este un adevarat rasfat al simturilor, iar relaxarea pe care o induce este foarte profunda.

Chiar daca Hawai se afla atat de departe, ne putem permite o scurta vacanta de relaxare prin experimentarea unui astfel de masaj Huna Mana.

Termenul Huna Mana provine din limba polineziana:

  • HU reprezinta un foc puternic. 
  • NA descrie o apa curgatoare.
  • MANA este energia vietii, acea energie pozitiva care strabate toate plantele, animalele si oamenii, asadar toate fiintele vii.

Asadar, in spatele numelui Huna Mana se ascunde o legatura a ambelor energii- foc si apa- ca filozofie a vietii.

 

Particularitati ale masajului Huna Mana

Aspectul deosebit al acestui masaj energetic consta in tehnica si miscari. Pe spatele corpului sunt exprimate energiile de foc. Prin miscari dinamice si vibrante pot fi eliberate blocajele si punctele de tensiune din spate, din sezut si din picioare pentru a permite unei noi energii sa patrunda in corp.

Masajul este insotit si de un aspect muzical care consta in ritmuri si sunete specifice din Hawai. 

 

Tehnica scoicilor

Efectul profund relaxant al mesajului este dublat de sunetele meditative, de zgomotele marii dar si de contactul cu scoicile. Acestea sunt asezate pe jumatate frontala a corpului, inclusiv pe fata pentru a accentua senzatia de relaxare. Scoicile sunt recunoscute in general ca surse de energie, iar masajul Huna Mana foloseste aceasta energie pentru atingerea unei stari de relaxare deplina.

Comunități