https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-preventie/vaccinare-hpv
Frumusete si ingrijire Frumusete si ingrijire

Aplicaţii mobile pentru îngrijirea tenului

21 Apr. 2022
Aplicaţii mobile pentru îngrijirea tenului

Îngrijirea tenului presupune utilizarea diferitelor substanţe de curăţare, hidratare sau tratament, precum şi efectuarea de exerciţii pentru musculatura facială, astfel încât tenul să aibă un aspect sănătos, elasticitate şi tonifiere. Identificarea produselor adaptate tenului nostru, a ritualului de îngrijire potrivit sau a ingredientelor sănătoase, dar şi a tipurilor de antrenamente faciale potrivite, se poate realiza accesând aplicaţii mobile dedicate.  

Aplicaţii pentru îngrijirea tenului

Skin Bliss: Cosmetics & Beauty (Google Play şi App Store) utilizează inteligenţa artificială pentru a identifica produsele potrivite pentru tenul dumneavoastră, inclusiv produse pentru protecţie solară, oferind şi recomandări persoanelor gravide. Puteți scana eticheta sau introduce manual ingredientele, pentru a afla dacă mărcile pe care le preferați sunt cruelty free, vegane, halal (conțin ingrediente permise din punct de vedere religios) sau ecologice. Puteți afla şi dacă produsele conţin microplastic sau pot provoca alergii de contact.

Skincare Routine (Google Play şi App Store) este o aplicaţie complexă în care puteţi introduce orice produse doriţi. Apoi, le puteți organiza pentru ritualul zilnic sau periodic de îngrijire şi machiaj. Aplicația recomandă ordinea de folosire a produselor, precum și momentul ideal și modul de utilizare, pentru a evita aplicarea unor produse aflate în conflict, afectând astfel tenul. De asemenea, poate susţine eforturile de tratare a diferitelor probleme cutanate. Aplicația are un cost ințial de aproximativ 20 de lei.

INCI Beauty (Google Play şi App Store) este o aplicaţie gratuită, dezvoltată în Franţa, ce conţine o amplă bază de date cu produse cosmetice ce se găsesc în țările europene și sunt dedicate femeilor, bărbaţilor, copiilor şi bebeluşilor. Puteţi scana codurile de bare ale produselor pentru a afla compoziţia acestora. Aplicaţia va detalia lista de ingrediente și, în funcţie de cât de sigur este pentru sănătate, oferă atât un scor produsului cât şi alternative sănătoase. De asemenea, vă permite și introducerea manuală a produselor.

Facetory: Face Yoga & Exercise (Google Play şi App Store) conţine exerciţii de fitness, pentru anti-îmbătrânirea și înfrumusețarea feței. Oferă și tutoriale video pentru masaj facial, precum şi opţiunea de a monitoriza evoluţia tehnicilor yoga utilizate. Aplicaţia antrenează mușchii faciali, prin exerciții specifice pentru fiecare zonă a feţei. Are o secţiune gratuită, dar majoritatea serviciilor sunt contra cost. Pentru a accesa secţiunea gratuită, închideţi fereastra cu planul tarifar.  

Un ten luminos, cu aspect plăcut și cât mai puține imperfecțiuni, se poate obţine cu îngrijire dedicată, împreună cu o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă activ.

Comunități