Frigarui de pui cu curry si lamaie verde

Frigarui de pui cu curry si lamaie verde

Ingrediente: 

  • 4 piept de pui 
  • 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roșu
  • 2 lămâi verzi 
  • sare, piper, curry
  • 1 lingură miere 
  • 2 linguri ulei de măsline 


Mod de preparare:


Tăiați pieptul de pui și ardeiul în bucăți.
Pe frigăruile de lemn, intercalați bucățile de pui și ardei gras.
Puneți frigăruile pe o farfurie sau un platou de dimensiunea lor.
Stoarceți 2 lămâi.
Într-un castron, se toarnă zeama de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură de miere şi 1 linguriță de curry. Apoi se adaugă sare şi piper.
Se toarnă amestecul peste frigărui și se lasă la marinat 2-3 ore în frigider, răsucind în mod regulat frigăruile pentru a fi acoperite de marinadă.
Puneți frigăruile pe grătar la foc moderat și când sunt gata, serviți-le alături de legumele preferate la grătar și o salată verde mixtă.

Nutriţie/ porţie: 185 calorii - 23 g glucide – 20,7 g proteine ​​-  3,1 g grăsimi