Serviciu consultații medicale prin telemedicină

Asistență medicală gratuită pentru clienții Club Alphega

Ai acces la consultații gratuite de telemedicină în luna în care îți sărbătorești ziua de naștere și în cadrul campaniilor de prevenție Alphega.

 

Comunitatea de farmacii independente Alphega împreună cu serviciile de telemedicină Telios Care vor oferi pacienților posibilitatea de a avea grijă de sănătate într-o manieră simplă și rapidă, atât în ceea ce privește diagnosticarea, cât și procurarea tratamentului. Aceste servicii integrate vor fi accesibile oricărei persoane care beneficiază de o conexiune la internet sau are în comunitate o farmacie Alphega.

Telemedicina este o soluție la îndemână pentru a beneficia de consultație medicală de la distanță, care se mulează foarte bine peste nevoile pacienților locați în orașe foarte aglomerate sau, din contră, a celor care trăiesc în localități mai îndepărtate, cu acces limitat la servicii pentru sănătate.

Parteneriatul dintre Alphega și Telios Care are ca obiectiv să crească popularitatea acestui nou tip de consiliere medicală în Romania și să încurajeze adoptarea sa în rândul pacienților. În acest sens, consultațiile de telemedicină pe diferite specialități vor fi integrate și vor fi oferite pacienților în cadrul campaniilor de prevenție Alphega, precum și în cele de tip promoțional.

Indiferent că vorbim despre o problemă medicală punctuală sau de screening, telemedicina asigură acces rapid la o consultație cu un medic specialist, nu contează locul unde vă aflați, ziua sau momentul din zi. Telios Care oferă posibilitatea unui diagnostic rapid prin intermediul unei consultații telefonice sau a platformei online. Serviciile sunt disponibile 24/7, 365 de zile pe an.

Înregistrează-te în programul de fidelitate CLUB ALPHEGA și beneficiază gratuit de serviciile de telemedicină prin TELIOS CARE 

IȚI RECOMANDĂM URMĂTOARELE ARTICOLE

Videocapsula endoscopică – inovația pentru investigarea intestinului subțire
Videocapsula endoscopică – inovația pentru investigarea intestinului subțire
Endoscopia cu videocapsulă este una dintre cele mai moderne metode de investigare a tubului digestiv, în special a intestinului subțire, care este mai greu accesibil endoscopiei clasice. Practic, pacientul trebuie să înghită o capsulă care are o cameră în interior, și astfel se poate vizualiza intestinul subțire, cu un disconfort minim pentru pacient. Ce este videocapsula endoscopică? Videocapsula endocopică  este un dispozitiv de unică folosință, o cameră foto miniaturală, de dimensiunea unei pastile, care este înghițită cu apă, ca orice alt
Infecția cu Helicobacter pylori – ce trebuie să ştii, tratament şi prevenţie
Infecția cu Helicobacter pylori – ce trebuie să ştii, tratament şi prevenţie
Infecţia cu Helicobacter pylori este o boală contagioasă digestivă, frecvent asimptomatică, cu o prevalenţă de până la 70% din populaţie în România. În aproximativ 50% dintre cazuri, aceasta poate cauza simptome gastrice, de la durere în partea superioară a abdomenului, greaţă, vărsături sau balonare, până la ulcer. În cazuri rare, netratată, infecţia cronică poate fi asociată cu anumite cancere gastrice, iar tratamentul constă în administrarea de antibiotice, în paralel cu inhibitori ai screţiei gastrice. Cum se transmite şi cum puteţi gestiona boala, în special în contextul unei rezistenţe bacteriene din ce în ce mai ridicată la antibiotice?
Gastrita – remedii naturale şi prevenție
Gastrita – remedii naturale şi prevenție
Gastrita reprezintă inflamația mucoasei stomacului. Simptomele includ dureri şi arsuri resimţite în abdomenul superior, senzație de plenitudine sau greutate după masă, greață și vărsături. Poate fi provocată de diverse cauze, cum ar fi infecții bacteriene (ex: Helicobacter pylori), consum excesiv de alcool, stres sau utilizarea îndelungată a medicamentelor antiinflamatoare. Leziunile la nivelul mucoasei o pot expune eroziunii acidului gastric şi pot cauza ulcer. De aceea, este foarte important să luați urgent măsuri reparative, dar şi să preveniţi apariţia gastritei.
Rolul fibrelor vegetale in digestie
Rolul fibrelor vegetale in digestie
Principala funcţie a colonului (intestinul gros) este aceea de extragere a apei şi sărurilor rămase în resturile alimentare după traversarea celei mai mari părţi a tractului digestiv. Aici au loc descompunerea acestor resturi, cu ajutorul florei intestinale, şi mişcările peristaltice de eliminare a bolului alimentar. Flora intestinală contribuie, de asemenea, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, împiedicând absorbţia în sânge a agenţilor patogeni şi contr...