Primul dintre simțuri și cel mai prețios, vederea, ne așează în lume.

O afecțiune oculară se poate instala pe nesimțite. Din păcate, trecem cu vederea faptul că afecțiunile oftalmologice se pot agrava, mai ales la vârste înaintate. Depistate la timp, ele pot fi tratate și condiția inițială se poate recupera.

Cea mai la îndemână reacție a pacienților, atunci când au probleme cu ochii, este să meargă la farmacie și să caute un tratament de moment, fără a lua în calcul că pot fi premergătoare unor afecțiuni mai grave și se expun riscului de a-și pierde vederea.

Farmacia trebuie să fie prima oprire în drumul către recuperare, pentru a încetini agravarea problemelor oculare până la următorul pas: vizita la medicul specialist.
Conversația farmacist-pacient este sursa de informații utile pentru îngrijirea sănătății ochilor: vorbește din timp cu farmacistul Alphega, astfel încât să te îndrume spre oftalmolog, dacă e cazul.

Lumina ochilor tăi este sănătatea oculară!

Sanatatea ochilor

Comunitatea de farmacii independente Alphega derulează campania de prevenție, educare și informare „Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție”. Până la finalul lunii februarie 2023, vă așteptăm în farmacii cu materiale informative create pentru o înțelegere mai bună a principalelor afecțiuni ale ochilor, alături de cele mai bune sfaturi de la farmaciștii Alphega.

Această inițiativă este menită să atragă atenția asupra fragilității ochilor și vederii, încurajând pacienții să descopere cum să îngrijească și să prețuiască acest dar, în special prin consultul unui medic specialist oftalmolog.

Te deranjează ceva la ochi? Completează chestionarul pentru a afla dacă ai nevoie rapid de un consult oftalmologic


1. Când ai fost ultima oară la oftalmolog?
2. Porți lentile de contact ?
3. Sunteți fumător?
4. Suferi de una sau mai multe dintre următoarele boli?
5. Ai în familie persoane diagnosticate cu glaucom? Ai în familie persoane diagnosticate cu degenerescență maculară legată de vârstă? Ai în familie persoane care și-au pierdut vederea, sau au o acuitate vizuală foarte slabă?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Rezultatele testului și informările specifice datelor pe care le-ați completat, împreună cu broșura campaniei vă vor fi trimise pe adresa de email menționată mai sus.

loader

Consultă gratuit materialele noastre informative:

flyer 1
Îngrijirea ochilor la copii
Descarcă
flyer 1
Cum avem grijă de ochii noștri în familie
Descarcă
flyer 1
Îngrijirea ochilor după 50 de ani
Descarcă
flyer 1
Sfaturi înainte și după o intervenție chirurgicală oculară
Descarcă

PROIECT SUSȚINUT DE:

ÎN PARTENERIAT CU: