https://comanda.alphega-farmacie.ro/primavara
Raceala si gripa. Afectiuni respiratorii Raceala si gripa. Afectiuni respiratorii

BiSeptol – eficient în lupta cu infecțiile respiratorii Sau Iarna aceasta se poartă albastrul! (P)

09 Feb. 2022
BiSeptol – eficient în lupta cu infecțiile respiratorii Sau Iarna aceasta se poartă albastrul! (P)

Gama albastră de la Dacia Plant protejează, ameliorează și previne infecțiile respiratorii. Nu numai că produsele BiSeptol sunt create din cele mai bune plante medicinale, dar rețetele originale, bazate pe studierea atentă a cercetărilor în domeniu, au efecte excelente în lupta cu infecțiile respiratorii. 

Produsele din gama BiSeptol au diferite formule și forme de prezentare. Fiecare dintre ele este destinată unui anumit scop și/ sau pentru modalități diferite de administrare. 

Albastru vine de la aer, de la respirație ușoară și puternică și asta trebuie să știți despre BiSeptol: este gardianul sistemului respirator și primul ajutor în caz de infecții respiratorii. 

În gama BiSeptol se regăsesc sirop cu albastru de metilen și extract concentrat din plante; BiSeptol spray cu propolis, albastru de metilen și argint coloidal, fără alcool; BiSeptol drops - cu propolis și albastru de metilen; BiSeptol apă de gura cu albastru de metilen și eucalipt; BiSeptol cu artemisinina și chinină comprimate (Zn si D3).

Substanțele naturale reunite în această gamă unică au efecte antivirale, antibacteriene, antibiotice și antifungice pentru ameliorarea rapidă a simptomelor infecțiilor respiratorii și nu numai. 

Ce face BiSeptol să fie o gamă premium?

Înainte de a încerca să creionăm originalitatea produselor din această gamă unică, vă propunem să trecem în revistă cateva definiții importante ale unor termeni pe care ii regăsim în descrierea produselor BiSeptol: 

Antibacterian: Orice lucru care distruge bacteriile sau le suprimă creșterea sau capacitatea de reproducere. Căldura, substanțele chimice precum clorul și medicamentele antibiotice au toate proprietăți antibacteriene. În ceea ce privesc substanțele naturale cu aceste efecte, ele acționează direct asupra capacității de multiplicare a bacteriilor și pentru anihilarea acestora.

Antibiotic: Antibioticele sunt medicamente care ajută la oprirea infecțiilor cauzate de bacterii. Acestea fac acest lucru prin uciderea bacteriilor sau prin impiedicarea copierii lor sau a reproducerii lor.

Cuvantul antibiotic înseamnă „împotriva vieții”. Orice medicament care ucide germenii din organismul nostru este, din punct de vedere tehnic, un antibiotic. Dar majoritatea oamenilor folosesc termenul atunci când vorbesc despre medicamente menite să omoare bacteriile.

Antiviral: un agent care ucide un virus sau care ii suprimă capacitatea de a se replica și, prin urmare, îi inhibă capacitatea de a se înmulți și de a se reproduce. În ultimii ani au fost dezvoltate o serie de antivirale sintetice în încercarea de a copia capacitatea substanțelor naturale de a inhiba virusurile. 

Dezvoltarea antiviralelor în laborator a rămas mult în urmă față de cea a antibioticelor din cauza specificității virusurilor. Un virus este practic doar material genetic, ADN sau ARN, cu câteva enzime, înfășurat într-un strat proteic. Din punct de vedere tehnic, un virus nu este viu, ceea ce face cu atât mai dificilă anihilarea lui. Virusurile se reproduc (fac copii ale lor) prin deturnarea mecanismului de replicare a celulei pe care o infectează, astfel încât este dificil să ucizi virusul fără a ucide celula.

Antifungic: substanțe care funcționează fie prin uciderea celulelor fungice - de exemplu, prin afectarea unei substanțe din peretele celular, determinând scurgerea conținutului celulei și moartea celulei sau prin prevenția creșterii și reproducerii celulelor fungice.

Din natură, complex de beneficii

Este evident că mecanismele de inhibare a replicării agenților patogeni sau de ucidere a acestora sunt extrem de complicate, ceea ce a facut complicată și obținerea în laborator a medicamentelor care să lupte împotriva acestor agenți. 

Este motivul pentru care antibioticele au apărut de-abia în anii 1920 sau pentru care medicamentele antivirale se află încă într-o perioadă de pionierat. 

În natură însă toate aceste substanțe sunt prezente dintotdeauna și fac posibil ciclul naturii și supraviețuirea celor mai puternice exemplare. În ultimii ani cercetările asidue și standardizarea substanțelor naturale bioactive au dus la apariția unor produse naturale eficiente, sigure și special create pentru prevenția și tratarea anumitor tipuri de infecții.  

BiSeptol sirop - cu albastru de metilen și extract concentrat de plante – este produsul care te ajută în cazul în care infecția respiratorie îți dă târcoale sau chiar s-a instalat. Beneficiază de un complex excelent de plante medicinale care, alături de miere și de albastrul de metilen ajută organismul să lupte mai eficient împotriva infecției respiratorii prin stimularea sistemului imunitar și eliberează căile respiratorii prin calmarea tusei uscate și menținerea secrețiilor normale la nivelul tractului respirator. În plus, ajută la vindecarea mai rapidă prin efectele sale imunostimulente, antiinflamatoare și antibacteriene. Este indicat în gripă, răceală, infecții respiratorii, bronșite, laringite, traheite, tuse, laringo-traheo-bronșite, catar bronhic.

Albastrul de metilen, folosit de zeci de ani pentru tratarea infecțiilor și a cazurilor de otrăvire, se află pe lista celor mai sigure medicamente, lista întocmită de Organizația Mondială a Sănătății. 

BiSeptol cu artemisinina și chinină comprimate (Zn si D3) – comprimatele BiSeptol sunt create pentru menținerea și stimularea imunității, în special pentru folosirea în perioada sezonului rece. Comprimatele conțin echinacea, chinină, artemisinină, zinc, vitamina D3, pin, eucalipt, uleiuri esențiale, toate contribuind la efecte antivirale, analgezice, antiinflmatoare, antibacteriane și antitumorale puternice.

Chinia și artemisina sunt substanțe naturale cu efecte excelente în combaterea malariei, iar studierea lor a pus în valoare efectele lor antimicrobiene, antipiretice, imunostimulente și antiinflamatorii puternice. Este și motivul pentru care sunt incluse în comprimatele BiSeptol și contribuie eficient la ameliorarea infecțiilor respiratorii și a simptomelor acestora.

În plus, zincul și vitamina D3 ajută organismul să funcționeze la capacitate maximă și să fie mereu în alertă și gata de cel mai bun răspuns imunitar. Zincul este un mineral esențial, fiind un co-factor enzimatic implicat în peste 200 reacții enzimatice. Îndeplinește diverse funcții în diviziunea celulară, funcționarea glandei tiroide, coagularea sângelui sau vindecarea rănilor. De asemenea, este un nutrient esențial pentru sistemul imunitar (formarea celulelor natural killer), având un rol cheie în combaterea infecțiilor  virale. 

La rândul său, vitamina D3 este esențială pentru organismul uman și nu numai ca adjuvant în absorbția corectă a calciului, ci ca substanță cu rol extrem de important în funcționarea corectă a sistemului imunitar, prevenția proliferării celulare anormale, ameliorarea infecțiilor, a bolilor cardiovasculare și a depresiei. 

Comprimatele BiSeptol sunt excelente în managementul eficient al infecțiilor virale și pentru prevenția îmbolnăvirilor. 

BiSeptol spray cu propolis, albastru de metilen și argint coloidal, fără alcool – calea cea mai rapidă de a scăpa rapid de neplăcutele dureri de gât și pentru menținerea sănătății aparatului respirator. Ori de câte ori simțim că ne ”zgârie” în gât este bine să punem spray-ul BiSeptol la treabă! Cu albastru de metilen și cu argint coloidal spray-ul contribuie la lupta cu agenții patogeni, ambele substanțe fiind cunoscute pentru excelentele lor efecte antimicrobiene!

Albastrul de metilen a fost preparat pentru prima dată de chimistul german Heinrich Caro în 1876 și de atunci și-a dovedit mereu eficacitatea în lupta cu malaria, infecțiile fungice, cele microbiene și ca agent antitoxine. Capacitatea sa de a inhiba rapid durerile de gât este cunoscută de zeci de ani motiv pentru care badijonajul cu albastru de metilen era modul preferat de acțiune. Astăzi nu mai este nevoie de acest badijonaj mai mult decât neplăcut ci numai de 2-3 pufuri de albastru de metilen!

Utilizarea argintului pentru a controla infecțiile era obișnuită în civilizațiile antice. În ultimii ani, argintul (sub forma de argint coloidal) a reapărut ca o opțiune terapeutică din cauza prevalenței crescânde a rezistenței bacteriene la antimicrobieni. Acest interes reînnoit i-a determinat pe cercetători să investigheze modul în care ar putea fi îmbunătățite proprietățile antimicrobiene ale argintului, extinzând astfel posibilitățile pentru aplicațiile antimicrobiene.

O serie de studii au pus în lumina câteva aspecte interesante legate de folosirea argintului ca agent antimicrobian: 

  • Pansamentele pe baza de argint și-au îmbunătățit mult eficacitatea în comparație cu pansamentele standard
  • Recent s-au dezvoltat geluri topice eficiente pentru tratarea rănilor arse care au în compoziție nanoparticule de argint sau săruri de argint
  • Argintul este utilizat în prevenirea infecțiilor în timpul și după operațiile dentare
  • Utilizarea argintului pentru proprietățile sale antimicrobiene este în creștere în numeroase domenii, inclusiv în sectoarele medical, de consum, agricol și industrial.

BiSeptol drops - cu propolis și albastru de metilen – perfecte pentru a fi luate la serviciu sau la școală, dropsurile BiSeptol sunt ideale pentru decongestionarea tractului respirator, liniștirea tusei și a inflamației. Are în compoziție extracte de plante medicinale, propolis și albastru de metilen. 

Propolisul este cea mai puternică substanță antimicrobiană regăsită în natură, iar numeroasele studii au pus în evidență efectele sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, imunostimulente și regenerative. Propolisul are proprietăți farmacologice și farmaceutice ajutând la vindecarea rănilor și a pielii și chiar la ameliorarea bolilor neurovegetative și a aterosclerozei.

BiSeptol apă de gură cu albastru de metilen și eucalipt – ca să încheiem prezentarea produselor BiSeptol într-o notă optimistă și sănătoasă, vă prezentam apa de gura BiSeptol! Nu este doar o apă obișnuită de gură care lasă în urmă o respirație proaspătă ci un ajutor de a ne menține, ușor și plăcut, sănștatea bucală!

Apa de gură are în compoziție puternicul antimicrobian albastru de metilen și uleiuri esențiale care aduc la rândul lor efecte antiinfecțioase puternice și o senzație de prospețime de lungă durată!

Gama BiSeptol este gama special creată pentru sănătatea aparatului respirator și poartă girul calității Dacia Plant, având în compoziție substanțe naturale de cea mai bună calitate, minerale, vitamine și substanțe cu puternice efecte antimicrobiene. 

Iarna aceasta se poartă albastru! Multă sănătate!

Comunități