Alege farmacia

Viata intima - cum o sustinem iarna

Viata intima - cum o sustinem iarna
Temperatura scӑzutӑ, lipsa luminii solare şi vremea mohorâtӑ din timpul iernii aduc cu sine o serie de impedimente în calea stӑrii de bine şi a senzualitӑţii împӑrtӑşite cu partenerul de viaţӑ. În plus, în timpul iernii avem tendinţa de a ne izola mai mult de alte persoane, ceea ce intensificӑ senzaţia de frig şi nevoia de ne îmbrӑca mai gros, inclusiv acasӑ, iar viaţa intimӑ are de suferit.


Sugestii pentru o viaţӑ intimӑ activӑ

Intimitatea sexualӑ alӑturi de partener presupune existenţa unei legӑturi afective, bazatӑ pe încredere şi cunoaştere reciprocӑ. Sezonalitatea sau alţi factori externi pot influenţa deciziile pe care le luӑm în legaturӑ cu împӑrtӑşirea sentimentelor faţӑ de celӑlalt. Pentru a susţine o viaţӑ intimӑ sӑnӑtoasӑ existӑ o serie de mӑsuri pe care le putem lua.

- Practicaţi o activitate fizicӑ în mod constant: cardio, ciclism solo sau în tandem, jogging, înot, abdomene, yoga, aerobic. Acestea contribuie la creşetera fluxului sangvin, la: oxigenarea mai bunӑ a sângelui şi, implicit, a organelor, tonifierea musculaturii, îmbunătățirea flexibilitӑţii și a forței și la reducerea stresului. În plus, ambele sexe vor avea de câştigat: erecții mai puternice pentru bărbați și excitare intensӑ pentru femei.

- Faceţi exerciţii kegel, pentru întӑrirea musculaturii pelviene atât feminine, cât şi masculine. Efectul este benefic pentru evitarea incontinenţei, un control mai bun asupra musculaturii zonelor intime, precum şi în prevenirea ejaculӑrii precoce.

- Conectaţi-vӑ cu partenerul în activitӑţi care vӑ aduc satisfacţie şi bucurie impreunӑ: sport, gradinӑrit, gӑtit, privirea unui film interesant, jocuri de societate sau chiar video. Acestea intensificӑ legӑtura cu celӑlalt, eliminӑ stresul şi cresc nivelul de atractivitate prin atingeri jucӑuşe, conştiente sau nu.

- Introduceţi condimente şi ingrediente afrodisiace în mâncare. Ciocolata neagrӑ, scorţişoara, mierea, ghimbirul, smochinele, migdalele sau scoicile pot face parte dintr-o cinӑ romanticӑ, cu scopul de a creşte libidoul şi a crea o atmosferӑ intimӑ.

Planificarea unei seri romantice, lenjeria intimӑ sexy, purtatӑ chiar şi iarna şi uleiurile esenţiale relaxante pot contribui la existenţa unei vieţi intime împlinite. Avantajele includ plăcere, sӑnӑtate emoționalӑ, mentalӑ, fizicӑ, intelectualӑ şi chiar o viaţӑ socialӑ activӑ şi pozitivӑ.


Produse
Articole similare
Cefaleea legata de activitatea sexuala
Cefaleea legata de activitatea sexuala afecteaza in principal barbatii cu varsta cuprinsa intre 25-5...
Citeste
Preventie BTS prin stil de viata sanatos
Multe dintre infecţiile transmise pe cale sexuală ar putea fi, însă, prevenite dacă ar exista...
Citeste
Efectele secundare ale contraceptivelor orale
Contraceptivele orale sunt utilizate de foarte multe femei ca metoda contraceptivă, dar şi ca tratam...
Citeste
Comandă