https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-preventie/vaccinare-hpv
Lifestyle și sănătatea femeii Lifestyle și sănătatea femeii

Seva - Tusilin (ceai din plante medicinale)

04 Mar. 2019
Seva - Tusilin (ceai din plante medicinale)

Tusilin - ceai din plante medicinale 

Plămâni sănătoși

SEVA este numele unei linii de produse naturale inovatoare realizate după standarde înalte de calitate, cu scopul unic de a servi la menținerea unei stări optime de sănătate.

SEVA aduce inovații în fitoterapie și medicină într-o linie de produse eficace, bazate pe cercetări științifice. Fiecare dintre produsele naturale Seva reprezintă rezultatul analizei atente a studiilor recente asupra plantelor medicinale și compușilor acestora.

Indicații: se utilizează că adjuvant în: tuse de diverse etiologii cu caracter uscat (tuse uscată) sau umed (tuse productivă), afecțiuni respiratorii însoțite de tuse (bronşite acute şi cronice, traheobronşite, catar bronșic, BPOC, răceală, gripă, bronhopneumopatii).

Acțiuni: antitusiv, fluidifiant al secreţiilor bronhice, expectorant, secretolitic, antiinflamator, antispastic, decongestionant al căilor respiratorii.

Mod de administrare: Pulbere – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.

Macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, între mese.

Infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, între mese.

Contraindicaţii: Sarcină, alăptare, intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

Comunități