Cod la cuptor cu crusta de patrunjel si hrean

Cod la cuptor cu crusta de patrunjel si hrean

Ingrediente pentru 2 porţii:

  • 1 lingură de hrean cremă
  • 1 felie mare de pâine uscată/ prăjită
  • 1 lingură de patrunjel proaspăt, tocată
  • 2 x 125 g fileuri de cod
  • piper negru proaspăt măcinat


Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200ºC.  
Se amestecă împreună hreanul, pesmetul și pătrunjelul, se adaugă apoi piperul.
Pentru a rupe ușor pâinea, uscați-o mai întâi în cuptor timp de câteva minute înainte de amestecare.
Amestecul obținut se pune uniform pe fileurile de cod, (dacă fileurile au fost congelate și dezghețate trebuie bine presate în prealabil ca să nu conțină apă, ideal este să folosiți fileuri proaspete de cod). 
Așezați fileurile pe o foaie de copt și coaceți timp de 10-12 minute până când peștele este gătit. 
Serviți cu salată și o felie de lămâie.

Nutriție/ porție: 154 calorii – 8,5 g carbohidrați – 24,1 g proteine – 1,9 g grăsimi

Produse
Articole similare
Alimentatie sanatoasa pentru o sanatate de fier
Alimentatia corecta previne aparitia bolilor si contribuie la vindecarea acestora.Alimentatia necore...
Citeste
Cum sa-ti cresti rezistenta organismului.
Rezistenta la infectii a organismului este data de imunitate.Imunitatea are un rol esential in pastr...
Citeste
Recomandarile Alphega pentru o sanatate care invinge iarna
Intoarcerea la hrana naturala si evitarea sedentarismului sunt elementele cheie in lupta impotriva b...
Citeste
Cum sa pregatesti singur uleiuri aromate si condimentate
Uleiurile aromate sunt intotdeauna binevenite! Plantele aromatice cum ar fi rozmarinul, busuiocul, m...
Citeste
Feniculul. Si ceai, si condiment, si medicament.
Feniculul este cunoscut de cateva secole, fiind folosit sub forma de condiment si planta medicinala....
Citeste
Pepenele galben: bombă de vitamine sănătoase
Fie că este vorba de pepenele galben, de cel roșu, de pepenele Cantalup sau Galia, oferta din magazi...
Citeste
Comandă