Lifestyle și sănătatea femeii Lifestyle și sănătatea femeii

Cod la cuptor cu crusta de patrunjel si hrean

14 Mar. 2019
Cod la cuptor cu crusta de patrunjel si hrean

Ingrediente pentru 2 porţii:

  • 1 lingură de hrean cremă
  • 1 felie mare de pâine uscată/ prăjită
  • 1 lingură de patrunjel proaspăt, tocată
  • 2 x 125 g fileuri de cod
  • piper negru proaspăt măcinat


Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200ºC.  
Se amestecă împreună hreanul, pesmetul și pătrunjelul, se adaugă apoi piperul.
Pentru a rupe ușor pâinea, uscați-o mai întâi în cuptor timp de câteva minute înainte de amestecare.
Amestecul obținut se pune uniform pe fileurile de cod, (dacă fileurile au fost congelate și dezghețate trebuie bine presate în prealabil ca să nu conțină apă, ideal este să folosiți fileuri proaspete de cod). 
Așezați fileurile pe o foaie de copt și coaceți timp de 10-12 minute până când peștele este gătit. 
Serviți cu salată și o felie de lămâie.

Nutriție/ porție: 154 calorii – 8,5 g carbohidrați – 24,1 g proteine – 1,9 g grăsimi

Biseptol apa de gura, 480ml, Dacia Plant
Biseptol apa de gura, 480ml, Dacia Plant
Preț întreg 1660 lei
Preț cu card Alphega 0000
Economisești 0000

Comunități