Alege farmacia

Seboradin FitoCell - Forta Celulelor Stem in Tratament Pentru Caderea Parului

Seboradin FitoCell - Forta Celulelor Stem in Tratament Pentru Caderea Parului

Păr slab, cu tendință de cădere ce necesită întărire și hrănire? Gama Seboradin FitoCell cu celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica întârzie procesul de îmbătrânire a firului de păr și stimulează regenerarea acestuia. Părul devine puternic și strălucitor, mai rezistent la deteriorare, mai ușor de pieptănat, iar căderea acestuia se diminuează vizibil.

Celulele stem vegetale combat căderea prematură a părului

Celulele stem sunt singurul tip de celulă care au capacitatea de a se reînnoi. Testele științifice au demonstrat că tratamentul cu Seboradin FitoCell reduce căderea părului și îl întărește, oferindu-i mai multă elasticitate, strălucire și forță. Provenite din măr elvețian, acestea prelungesc faza anagenă - de creștere - a părului, hrănesc și regenerează celulele stem din folicul și îl ajută să crească mai repede.

Tratament complex al scalpului și părului

Un scalp sănătos este esențial pentru un păr puternic și bogat. Ancora părului, rădăcina, are nevoie de o bază solidă, iar formula Seboradin FitoCell conține un mix unic de ingrediente. Vitaminele B3 și B6 stimulează circulația sângelui și intensifică procesul de creștere a părului, împreună cu biotina - vitamina H - care are și rol de filtru UV natural. Extractul de lemn dulce și cicoare calmează iritația scalpului, pe când extractul de alge roșii, bogat în calciu, magneziu, fier și zinc oferă strălucire, elasticitate și forță părului, până la vârfuri.

Specialiștii Seboradin recomandă utilizarea rutinei complete. Șamponul are rolul de a curăța cu blândețe scalpul și de a acționa ca o bază pentru mască. Masajul scalpului va îmbunătăți circulația sângelui și va face ca substanțele active să hrănească și să fortifieze foliculii de păr. Șamponul trebuie să acționeze pentru 5 minute, apoi se clătește și se repetă procedura.

Recomandat în tratamentul tuturor tipurilor de păr, serul cu celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica se aplică în fiecare seară, minimum 3 luni, pentru rezultate vizibile. * Eficacitatea întregului tratament a fost confirmată de un laborator de testare independent, fiind testat pe un grup de 200 de persoane.

www.seboradin.ro 


Produse
Articole similare
Primăvara aceasta se poartă “Grija pentru tine!”
Primăvara aceasta Alphega celebrează femeia în toată măreția ei: independentă, serioasă, jucău...
Citeste
Huna Mana – Masajul cu scoici din Hawai
Hawai ne duce cu gandul direct la peisaje desprinse parca din paradis? Soare stralucitor, cer albast...
Citeste
Farmacistul Alphega va ofera ghidul tau de frumusete si sanatate pentru vara!
O piele frumoasa si sanatoasa are nevoie de ingrijire zilnica. Daca urmezi anumite reguli de baza pi...
Citeste
Imbatranirea cutanata
Îmbătrânirea pielii este un proces fiziologic, din păcate vizibil, care depinde de...
Citeste
Semnătura biologică unică în lume!
Apa Termală Eau Thermale AveneApa Termală Avène este îmbuteliată direct de la sursă, asigurând conse...
Citeste
Piele frumoasa si sanatoasa, dupa 50 de ani
Frumusețea pielii reprezintă o preocupare majoră pentru femei, iar după vârsta de 50 de ani su...
Citeste
Comandă