https://comanda.alphega-farmacie.ro/primavara
Frumusete si ingrijire Frumusete si ingrijire

Seboradin FitoCell - Forta Celulelor Stem in Tratament Pentru Caderea Parului

06 Apr. 2021
Seboradin FitoCell - Forta Celulelor Stem in Tratament Pentru Caderea Parului

Păr slab, cu tendință de cădere ce necesită întărire și hrănire? Gama Seboradin FitoCell cu celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica întârzie procesul de îmbătrânire a firului de păr și stimulează regenerarea acestuia. Părul devine puternic și strălucitor, mai rezistent la deteriorare, mai ușor de pieptănat, iar căderea acestuia se diminuează vizibil.

Celulele stem vegetale combat căderea prematură a părului

Celulele stem sunt singurul tip de celulă care au capacitatea de a se reînnoi. Testele științifice au demonstrat că tratamentul cu Seboradin FitoCell reduce căderea părului și îl întărește, oferindu-i mai multă elasticitate, strălucire și forță. Provenite din măr elvețian, acestea prelungesc faza anagenă - de creștere - a părului, hrănesc și regenerează celulele stem din folicul și îl ajută să crească mai repede.

Tratament complex al scalpului și părului

Un scalp sănătos este esențial pentru un păr puternic și bogat. Ancora părului, rădăcina, are nevoie de o bază solidă, iar formula Seboradin FitoCell conține un mix unic de ingrediente. Vitaminele B3 și B6 stimulează circulația sângelui și intensifică procesul de creștere a părului, împreună cu biotina - vitamina H - care are și rol de filtru UV natural. Extractul de lemn dulce și cicoare calmează iritația scalpului, pe când extractul de alge roșii, bogat în calciu, magneziu, fier și zinc oferă strălucire, elasticitate și forță părului, până la vârfuri.

Specialiștii Seboradin recomandă utilizarea rutinei complete. Șamponul are rolul de a curăța cu blândețe scalpul și de a acționa ca o bază pentru mască. Masajul scalpului va îmbunătăți circulația sângelui și va face ca substanțele active să hrănească și să fortifieze foliculii de păr. Șamponul trebuie să acționeze pentru 5 minute, apoi se clătește și se repetă procedura.

Recomandat în tratamentul tuturor tipurilor de păr, serul cu celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica se aplică în fiecare seară, minimum 3 luni, pentru rezultate vizibile. * Eficacitatea întregului tratament a fost confirmată de un laborator de testare independent, fiind testat pe un grup de 200 de persoane.

www.seboradin.ro 


Comunități