https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-preventie/vaccinare-hpv
Afecțiuni Afecțiuni

DeSolVitum D3 + K2 = un tandem pentru sănătatea oaselor şi imunitate

28 Jan. 2022
DeSolVitum D3 + K2 = un tandem pentru sănătatea oaselor şi imunitate

Numeroase studii confirmă contribuţia esenţială a tandemului format de vitaminele D3+K2, recunoscute pentru rolul lor sinergic în menţinerea oaselor sănătoase şi puternice, mai ales prin producerea unei densităţi osoase normale. 

Denumite şi colecalciferol (vitamina D3), respectiv menaquinona-7 (vitamina K2), ele sunt cel mai bine cunoscute pentru colaborarea lor asupra bunei utilizări a calciului în organism: D3 creşte absorbţia calciului iar K2 activează proteina care îl fixează în oase, asigurând astfel densitatea osoasă adecvată. 

Noutatea adusă însă de unele studii recente este că tandemul D3+K2 are mai multe contribuţii la excelenta funcţionare a organismului nostru, remarcabile fiind protecţia sistemului cardiovascular de calcificarea vaselor şi stimularea imunităţii!

Știați că există o conexiune strânsă între oase și imunitate? În interiorul oaselor, mai precis în măduva roşie hematogenă, aflată preponderent în oasele scurte și late, se formează celulele imunitare, numite şi leucocite, care apoi sunt puse în circulaţia sangvină, servind apărării organismului. 

Vitamina D3 joacă un rol crucial atât în imunitatea celulară cât şi în formarea de anticorpi. Iar Vitamina K2 este şi în acest context un partener natural şi eficient al lui D3.

desolvitum
  • cutie cu 30 comprimate filmate (fără îndulcitori, zahăr, lactoză, conservanţi, gluten).
  • administrare: câte 1 comprimat pe zi, în timpul mesei.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj. Deţinător notificare şi Distribuitor: AFLOFARM ROMANIA SRL, Str. Dr. Robert K. Koch nr. 8, Sector 5, 050528, Bucureşti, România, www.aflofarm.ro; email: office@aflofarm.ro

Inclusiv în contextul actual al bolii Covid19, date clinice din numeroase ţări arată că nivelul optim al vitaminei D în sânge creşte şansele pentru o evoluţie favorabilă a infecţiei şi supravieţuire pentru persoanele infectate cu noul virus SARS-CoV-2.

DeSolVitum D3 + K2

O nouă strategie pentru o imunitate întărită!

  • Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos (vit. D si K)
  • Sustine funcționarea normală a sistemului imunitar (vit. D)
  • Completează dieta zilnică cu doze semnificative din vitaminele D3 (2000 U.I. / 50 μg) și K2 (75 μg)
  • Ajută la absorbția şi utilizarea normală a calciului și fosforului
  • Contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, care influenţează buna funcţionare a organismului

Comunități