Tacos mexicane

Tacos mexicane
Ingrediente:

  • 8 tortilla pentru tacos (din comerț)
  • 1 ceapă galbenă
  • 2 roșii
  • 1 cutie de fasole roșie fiartă
  • roșii pasate 100 gr
  • carne de vită tocată 250 gr
  • ½ ardei gras verde
  • chimen pudră
  • sare, piper
  • salată verde (opțional)


Mod de preparare:

Într-o tigaie, căliți ceapa cu puțin ulei de măsline.
Adăugați carnea și amestecați timp de 5 minute.
Tăiați roșiile și ardeiul gras în bucățele mici.
Adăugați-le la carne împreună cu pasta de tomate și continuați fierberea încă 5 minute.
Strecurați fasolea roșie și adăugați-o la amestec cu 2 minute înainte de a opri focul.
După ce ați oprit focul, adăugați chimenul.
Umpleți foile de tortilla adăugând salata verde (dacă se dorește).
Se poate alătura cu o pastă de avocado (guacamole).