Hidrateaza vara!

Stii si tu cat de repede zboara timpul. Acum vine vara! Tocmai de aceea ne-am gandit sa te pregatim inca de acum. Sa-ti reamintim cat de importanta e hidratarea in general si mai ales, cat de importanta este pe timpul verii. Cat de mult bine face tenului si pielii in general, organismului si totodata, starii de bine. Sa bei suficienta apa, e activitate esentiala.

De aceea ne-am si propus sa insistam cu acest subiect. Vrem sa ne asiguram ca voi ati inteles, ca parintii si prietenii vostri au inteles, ca pana si prietenii prietenilor vostri au inteles. Si tocmai de aceea, la vara, vom derula din nou o actiune pe care am avut-o si vara trecuta. Distribuirea a peste 80.000 de sticle de apa la 0.5L pacientilor farmaciilor independente, semnalizate Alphega – pe principiul: cea mai buna recomandare pe timp de vara este sa ai mereu o sticla cu apa la tine.

Nu vrem sa te prindem fara apa, dar daca se intampla: avem noi ac de cojocul tau. Iti dam o sticla de apa! Si-ti mai spunem o data cat de important e sa te hidratezi.

Atat pe moment. Hidrateaza-te zilnic si pregateste-te pentru avalansa de hidratare din vara.