De 1 iunie sigur facem miscare.

Suntem constienti ca ritmul alert al activitatilor de zi cu zi ne lasa din ce in ce mai putin timp pentru activitatile in aer liber. Tocmai de aceea ne-am propus sa venim cu o solutie de impact pe moment, care sa inspire pe viitor. Si am ales ca zi, 1 iunie. Ziua internationala a copilului. Nicio alta zi n-ar fi putut fi mai potrivita pentru jocul cu mingea – o joaca de copil Care ii tine in forma atat pe cei mici cat sip e cei mari.

Pe 1 iunie ne gasim asadar prin tara. Venim in cele mai mari orase si batem mingea in cele mai mari parcuri. Dar facem asta impreuna, bineinteles. Peste 3500 de mingi vor fi distribuite astfel in mod gratuit celor care participa la activitatea noastra de miscare.

Cat de curand, iti scriem aici lista cu orasele si parcul exact unde vom fi, dar pana atunci, tu asigura-te ca-ti rezervi 1 iunie pentru miscare. Si spune-le asta si celor dragi – doar grija pentru familie se vede in lucruri mici, nu? Bine. Ne vedem pe 1 iunie in Bucuresti, Constanta, Iasi, Craiova, Galati si Cluj!