“Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de Vacanta”- Editia a 5-a

Radio Vacanta, „Alphega – din grija pentru familie” si Crucea Rosie Romana, filiala Constanta anunta lansarea celei de-a cincea editii a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de Vacanta”. Startul proiectului din acest an este sustinut de Bionect si Acutil. 

Conferinta de presa va avea loc Joi, la ora 11.30 la sediul Radio Vacanta-Radio Constanta, Vila Nr.1 din Mamaia.

Anul acesta, vor fi oferite 20.000 de bratari din Supertek 1, material asemanator hartiei cerate, rezistent la apa, pe care se vor trece cateva elemente de identificare (numele copilului, un numar de telefon al parintilor, numarul de telefon al Radio Vacanta).

Bratarile vor fi distribuite  pe plaja si prin intermediul farmaciilor independente semnalizate Alphega din Statiunea Mamaia, Eforie Nord, Costinesti, Saturn si Venus,  dar si in unitatile hoteliere care isi vor dori acest produs, la receptie. De asemenea, vor fi tiparite si distribuite 25.000 de harti cu statiunile de pe litoral, dar si cu traseele turistice din Dobrogea prin intermediul proiectului i-tour.ro.

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta” se desfasoara in perioada 1 iunie-1 septembrie si presupune iesiri pe plaja, cu voluntarii de la Crucea Rosie - filiala Constanta, in toate statiunile.

Bratara de Vacanta este destinata familiilor care ajung in vacanta in statiunile de pe Litoral, interesate de siguranta copiilor lor, grupurilor de copii veniti in tabara sau cantonament alaturi de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii directi ai campaniei sunt copiii cu varste intre 0 si 7 ani care poarta bratara de vacanta.

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de Vacanta” a fost lansata in anul 2010 fiind o initiativa a Radio Vacanta.

 

Despre parteneri:

Alphega – Din grija pentru familie

Alphega este un program destinat pacientilor, pe care il gasiti in farmaciile independente semnalizate Alphega. Recunoasteti farmacia Alphega dupa insemnul “Partener Alphega” afisat in vitrina sau pe caseta luminoasa.    Farmaciile independente semnalizate Alphega ofera servicii superioare pacientilor si solutii personalizate de sanatate. Intreaba in farmaciile independente semnalizate Alphega de trusa Alphega. Trusa pentru o stare de bine!    Intelegem cat de important este sa te simti sanatos ca sa te bucuri cu adevarat de viata. Iar asta indiferent de varsta sau de nevoile tale. Asadar, viziteaza-ne in farmaciile Alphega.

 

Informatii utile, legate de farmaciile independente semnalizate Alphega si sfaturi de sanatate, gasesti pe  www.vivat-familia.ro si www.facebook.com/AlphegaFamilia

Bionect

Fie ca sunteti acasa, in vacanta, la serviciu, in masina, sau pur si simplu ati iesit la o mica plimbare prin parc, trusa de prim-ajutor este bine sa fie nelipsita. Nu plecati fara produsele Bionect® in trusa de prim ajutor. Oriunde si oricand, Bionect® te poate ajuta sa treci mai usor peste micile rani accidentale.

Bionect Silverspray este o combinatie unica de acid hialuronic si argint coloidal, indicat in tratamentul local, de scurta durata al leziunilor cutanate neinfectate, cum sunt zgarieturile, escoriatiile, fisurile tegumentului, taieturile, ranile chirurgicale minore si arsurile localizate de gradul I si II.

 

Bionect Silverspray este un un adevarat scut antimicrobian,  actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii microorganismelor, pastrand un mediu hidratat in jurul ranilor, favorizand vindecarea si regenerarea pielii.

Acutil

Acutil este un supliment alimentar care contine nu numai acizi grasi nesaturati Omega 3, cat si extract de Ginko Biloba, fosfatidilserina, vitamina E, acid folic, vitamina B12. Combinatia ingredientelor specifice din Acutil imbunatateste activitatea creierului si a memoriei mentinand starea de bine mentala.

Acutil furnizeaza o protectie nutritiva care poate ajuta in mentinerea functiilor si performantelor cerebrale. Este recomandat in mod particular persoanelor in varsta sau adultilor supusi stresului/suprasolicitarii intelectuale, la care deficitele nutritive pot avea un impact mai mare asupra organismului.

Parteneri: Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movila” Eforie-Techirghiol, Maritimo, RATC, Eurosantis, Farmacia Vital, Polfides, Farmactiv, Parthis, Hipograc Farm.

Parteneri media: TV Neptun, Antena 1 Constanta, Litoral TV, TV Alpha Media, Telegraf Cuget Liber, Gazeta de Navodari, Romania Libera, Observator de Constanta.