Află ce vârstă au arterele tale. Simplu, rapid, nedureros!

Seva

SEVA este numele unei linii de produse naturale inovatoare realizate după standarde înalte de calitate, cu scopul unic de a servi le menţinerea unei stări optime de sănătate.

SEVA aduce inovaţii în fitoterapie şi medicină într-o linie de produse eficace, bazate pe cercetări ştiinţifice. Fiecare dintre produsele naturale Seva este rezultatul analizei atente a studiilor recente asupra plantelor medicinale şi compuşilor acestora. Medicina integrativă este parte a crezului SEVA în sănătatea umană, iar SEVA respectă cu stricteţe jurământul lui Hippocrate - „primum non nocere“ (întâi să nu faci rău) - şi asigură echilibrarea nutriţională a organismului, esenţială pentru o stare optimă de sănătate.


Considerăm că este esenţial să definim calitatea prin furnizarea de produse sigure, eficiente, ce răspund așteptărilor consumatorilor de fiecare dată şi au parte de încrederea continuă a acestora. Deoarece calitatea este foarte importantă pentru noi, lucrăm numai cu producători cu experiență în utilizarea ingredientelor de calitate și care au standarde ridicate de fabricație. Colaborăm doar cu acei producători care efectuează controale riguroase pe tot parcursul procesului de producţie, începând de la selectarea furnizorilor de ingrediente şi extracte naturale, la producţia ce are la bază standard înalte de calitate (spaţiu de producţie dotat cu filtre HEPA de ultimă generaţie şi reguli de producţie conforme normelor producerii de produse farmaceutice) şi până la ambalarea atentă şi transportul sigur al suplimentelor naturale în farmaciile Alphega.


Controlul de calitate este esenţial în fiecare fază de producţie pentru a ne asigura că produsele SEVA sunt la fel de sigure şi eficiente, de fiecare dată, în fiecare cutie produsă.


În 2018, programul “Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” s-a desfășurat precum urmează: 7 noiembrie la Focșani, 8 noiembrie la Arad, 14 noiembrie la București, 15 noiembrie la Buzău, 20 noiembrie la Cluj, 22 noiembrie la Bacău, 26 noiembrie la Vaslui, 29 noiembrie la Botoșani, 30 noiembrie la Brăila, 5 decembrie la Mureș.
Află ce vârstă au arterele tale. Simplu, rapid, nedureros!

Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă

În cadrul programului "Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă", elevii învață lucruri folositoare despre cum să se hrănească sănătos, dar primesc și sfaturi importante despre contracepție, boli cu transmitere sexuală, cât de dăunător este abuzul de droguri și alcool, dar și fumatul.

Compania Antibiotice deține pe piața națională poziția de lider pe segmentul medicamentelor antiinfecțioase injectabile. Acestea ajung în toate spitalele din țară, constituind opțiuni terapeutice valoroase și accesibile pentru pacienții români. Producătorul de medicamente generice din Iași fabrică mai mult decat antibiotice.


Cele peste 150 de produse realizate pe fluxurile companiei acoperă nu mai puțin de 12 clase terapeutice. Între acestea, medicamente ce adresează afecțiuni cardiovasculare, dermatologice, afecțiuni ale sistemului nervos central dar si segmente pe care firma a intrat mai recent, precum sănătatea femeii și suplimente alimentare.


Dincolo de aceasta, Antibiotice înregistrează în ultimii ani o dezvoltare remarcabilă pe plan internațional. O treime dintre produsele marca Antibiotice ajung astăzi la export, mai exact în 75 de țări ale lumii. În plus, Nistatina, fabricată pe platforma de la Iași, pentru care Antibiotice deține supremația la vânzări a primit titlul de standard internațional de referință USP pe criteriul calitate."


Găsești informații despre campania noastră și în: alba7.ro, administratie.ro, Muscel TV
Prezentare Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman (Buzău), Prezentare Liceul Mihail Kogalniceanu (Vaslui)
Stil de viata sanatos in colegiile din București
Stil de viata sanatos la Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret”, Focșani
Stil de viata sanatos la Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”, Cluj-Napoca

Află ce vârstă au arterele tale. Simplu, rapid, nedureros!

Află ce vârstă au arterele tale. Simplu, rapid, nedureros!

Vino în farmaciile Alphega semnalizate cu afișul campaniei și află mai multe informații despre sănătatea inimii și arterelor tale.

Campania se deruleaza in perioada 27 mai - 28 iulie. Vă rugăm să găsiți mai jos cea mai apropiată farmacie Alphega participantă la campanie:Vezi aici care este cea mai apropiată farmacie Alphega care oferă acest serviciu Vezi aici detaliile campaniei
Află cât de importantă este capacitatea pulmonară pentru sănătatea ta

Află cât de importantă este capacitatea pulmonară pentru sănătatea ta

Programează-te acum pentru TESTAREA GRATUITĂ a funcției pulmonare și află care este vârsta plămânilor tăi!
Află ce trebuie să schimbi în stilul tău de viață și când trebuie să te adresezi medicului

Campania se deruleaza in perioada 27 mai - 28 iulie. Vă rugăm să găsiți mai jos cea mai apropiată farmacie Alphega participantă la campanie:Vezi aici care este cea mai apropiată farmacie Alphega care oferă acest serviciu Vezi aici detaliile campaniei
Renunță la fumat cu ajutorul farmaciștilor Alphega

Renunță la fumat cu ajutorul farmaciștilor Alphega

Oamenii care fumează sunt de patru ori mai predispuși la orbire, comparativ cu cei care nu au acest obicei. Mulți indivizi nu cunosc această legătură dintre fumat și degenerarea maculară, însă ea trezește îngrijorări în lumea medicală. Degenerarea maculară este o boală cronică a ochilor care poate cauza pierderea vederii în

CAMPANIA S-A INCHEIAT