Cu Alphega, ești mai pregătit ca oricând!

Perioada campaniei: 1 octombrie – 31 decembrie 2022

Condiții de participare:

Participanții trebuie să respecte următorii pași pentru înscrierea la campanie:

  • PASUL 1 – Participanții trebuie să fie posesorii unui card de fidelitate „Club Alphega” valabil.
  • PASUL 2 – Participanții trebuie să achiziționeze în perioada Campaniei din Farmaciile Participante Produse Participante la Campania „Cu Alphega, ești mai pregătit ca oricând!” pe bonul fiscal. Lista de Produse Participante la Campanie este prezentata în Anexa 2 a Regulamentului de campanie*.
  • PASUL 3 – Angajatul Farmaciei Participante va scana cardul de fidelitate al Participantului.
  • PASUL 4 – Ca urmare a achiziției de Produse Participante la Campania „Cu Alphega, ești mai pregătit ca oricând!”, care îndeplinesc  cumulativ condițiile detaliate la PAȘII 1 și 2, și validarii bonului fiscal emis pentru achitarea acestora, Participanții pot primi gratuit, pe loc, in limita stocului disponibil in fiecare farmacie, 1 buc. Recipient gel dezinfectant personalizat Alphega.

Participă la Campanie toate farmaciile care fac parte din Club Alphega.

*Regulamentul va fi disponibil în curând pe website.

 

 

Alte campanii ALPHEGA

Intra in ritm, castiga starea de bine!
Intra in ritm, castiga starea de bine!

Vino în farmaciile semnalizate Alphega, achiziționează orice produs din categoria supliment alimentar, produs cosmetic, sau dispozitiv medical, participant la campanie înscrie codul bonului fiscal pe site și poți câștiga o brațară inteligentă Fitbit.


Campania s-a incheiat

Descarca regulament
Incepe anul ca un castigator!
Incepe anul ca un castigator!

Vino în farmaciile semnalizate Alphega, achiziționează orice produs din categoria supliment alimentar, produs cosmetic, sau dispozitiv medical participante la *Campanie, înscrie codul bonului fiscal pe site și poți câștiga unul din premiile puse în joc.

Campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie 2020 – 29 februarie 2020, în limita stocului disponibil.

Regulamentul Campaniei conținând lista categoriilor de produse participante la Campanie este este disponibil aici și în farmaciile Alphega participante, gratuit. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Valoarea totală a premiilor este de 24.000 lei.

Vezi aici lista farmaciilor
Cu Alphega, esti mai pregatit ca oricand!
Cu Alphega, esti mai pregatit ca oricand!

Vino în farmaciile semnalizate Alphega participante, achiziționează produse în valoare de minimum 35 lei din categoria suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse cosmetice în perioada campaniei și poți primi pe loc un gel igienizant pentru mâini.

Campania se desfășoară în perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2020.

Vezi regulament