Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție!

Comunitatea de farmacii independente Alphega derulează campania de prevenție, educare și informare „Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție”. Până la finalul lunii februarie 2023, te așteptăm în farmacii cu materiale informative  și cu cele mai bune sfaturi de la farmaciștii Alphega, astfel încât să te îndrume spre oftalmolog, dacă e cazul.

Completează acum chestionarul disponibil în pagina dedicată campaniei pentru a afla dacă ai nevoie rapid de un consult oftalmologic.

 

Alte campanii ALPHEGA

Nu uita ce este important pentru tine!
Nu uita ce este important pentru tine!

Demența este considerată o tulburare neurocognitivă majoră, în care apare alterarea funcțiilor cognitive: memoria, gândirea, percepția, motivația și limbajul. De foarte multe ori, modificările care apar în demență sunt considerate ca făcând parte din îmbătrânirea normală. Dar lucrurile sunt profund diferite. Cum identificăm factorii de risc în apariția Bolii Alzheimer? Comunitatea de farmacii Alphega vă pune la dispoziție un test online gratuit.

Completează-l și vei primi gratuit o brosură informativă pentru pacienți și aparținători cu informații utile legate de Boala Alzheimer și alte tipuri de demență.

Începe testul FARMACII PARTICIPANTE
Renunță la fumat cu ajutorul farmaciștilor Alphega
Renunță la fumat cu ajutorul farmaciștilor Alphega

Oamenii care fumează sunt de patru ori mai predispuși la orbire, comparativ cu cei care nu au acest obicei. Mulți indivizi nu cunosc această legătură dintre fumat și degenerarea maculară, însă ea trezește îngrijorări în lumea medicală. Degenerarea maculară este o boală cronică a ochilor care poate cauza pierderea vederii în

CAMPANIA S-A INCHEIAT

Vezi aici lista farmaciilor
Vaccinare antigripala
Vaccinare antigripala

Ai hotărât să ai grijă de sănătatea ta și să te imunizezi împotriva gripei sezoniere? 

O poți face acum în farmaciile Alphega autorizate ca centre de vaccinare.

Asigură-te că îndeplinești condițiile pentru vaccinarea de către farmacist și programează-te acum!

Localizează un centru de vaccinare