Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție!

Comunitatea de farmacii independente Alphega derulează campania de prevenție, educare și informare „Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție”. Până la finalul lunii februarie 2023, te așteptăm în farmacii cu materiale informative  și cu cele mai bune sfaturi de la farmaciștii Alphega, astfel încât să te îndrume spre oftalmolog, dacă e cazul.

Completează acum chestionarul disponibil în pagina dedicată campaniei pentru a afla dacă ai nevoie rapid de un consult oftalmologic.

 

Alte campanii ALPHEGA

Alphega te ajută să nu îți ascunzi zâmbetul!
Alphega te ajută să nu îți ascunzi zâmbetul!

Comunitatea de farmacii independente Alphega derulează campania de prevenție, educare și informare: Alphega te ajută să nu îți ascunzi zâmbetul!

Inițiativa încurajează pacienții să nu amâne vizita la stomatolog și să ceară sfaturi medicului ori de câte ori apare o problema dentară.

Vezi campania
Cu un pas înaintea alergiilor
Cu un pas înaintea alergiilor

Nas care curge ­și strănut? Lăcrimare excesivă? Prurit nazal, ocular sau cutanat? Urticarie sau eczeme? Tuse uscată ș­i respirație dificilă? Avem sfaturi simple care te vor ajuta să previi, să tratezi ­și să ții sub control toate tipurile de alergii, pentru toate vârstele. Atât informațiile, cât și recomandările farmaciștilor, sunt structurate pe două paliere: prevenție & control și tratare simptome, pentru a-ți fi mai ușor să înțelegi și să gestionezi mai eficient alergiile.

AFLĂ MAI MULTE LOCALIZEAZĂ O FARMACIE ALPHEGA
Privește partea dulce a vieții
Privește partea dulce a vieții

Află mai multe despre cum poți controla diabetul și cum poți avea o calitate bună a vieții.
Întreabă farmacistul Alphega din farmaciile partenere campaniei.


Campania se derulează în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020.

Vezi aici lista farmaciilor Descarcă broșura diabet