https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-preventie/vaccinare-hpv
Igiena orala si ingrijire Igiena orala si ingrijire

Regenerarea țesuturilor cu ajutorul colostrului (P)

14 Feb. 2022
Regenerarea țesuturilor cu ajutorul colostrului (P)

Colostrul este o substanță naturală bioactivă unică, cu un puternic efect de regenerare a corpului uman. Acesta este secretat de glandele mamare ale mamiferelor în timpul ultimei etape de sarcină, chiar înainte de naștere și în primele zile de după nașterea puiului. 

Ce conține Colostrul?

Colostrul conține peste 250 substanțe naturale cum ar fi factori de creștere, hormoni, enzime, poliamide, acizi nucleici derivați, derivați ai aminoacizilor și altele.

Conține totodată și substanțe bacteriostatice, inclusiv imunoglobuline, lactoperoxidaza, lactoferină, lizozim și leucocite. În compoziția colostrului se mai găsesc și cantități foarte mari de vitamine și minerale foarte ușor digerabile și asimilabile. Este singura substanță din lume cu o concentrație atât de mare de elemente unice. Conține o foarte puternică și densă doză de factori de imunitate și creștere, inclusiv FCE (Factorul de Creștere a Epidermei) – un factor de creștere epidermică aparținând citokinelor care stimulează și repară epiderma. Citokinele laptelui accelerează vindecarea rănilor, îmbunătățește hidratarea și hrănirea pielii, stimulează regenerarea și creșterea diviziunii stratului germinal al epidermei.

De ce este Colostrul o substanță naturală unică?

Rezultatele sale spectaculoase rezultă din faptul că toate mamiferele se nasc cu hipogamaglobulinemie sau o activitate imunologică redusă care, în contact cu flora bacteriană și cu bacteriile patogene, le fac să fie practic fără apărare și deosebit de sensibile la infecții.

Doar colostrul de la mamă transferă imunoglobulinele și alte substanțe de creștere și de stimulare a imunității pentru a proteja nou născutul de influențele negative externe.

Diabetegen – crema pentru regenerarea țesuturilor pe bază de colostru

Diabetegen este un produs dermato-cosmetic de generație nouă, ce ajută la regenerarea pielii cu probleme, slăbită, sau predispusă la răni. Datorită componentei principale, Colostrum-ul de cea mai înaltă calitate, Diabetegen este produsul perfect pentru tratamentul pielii după răni, în timpul procesului de vindecare, pentru pielea slăbită sau pielea predispusă la răni. 

Astfel, Diabetegen se recomandă pentru: 

 • Sindromul piciorului diabetic
 • Răni
 • Cicatrici
 • Zgârieturi
 • Acnee
 • Arsuri
 • Degerături
 • Iritații și răni ale epidermei
 • Ulcerații ale pielii
 • Inflamație psoriazică a pielii
 • Hemoroizi

Diabetegen este produs fără a folosi conservanți artificiali, arome sau derivați chimici artificiali. Conținutul său este cât mai simplu pentru a preveni apariția reacțiilor alergice. Diabetegen este procesat special pentru a garanta păstrarea bioactivității naturale și conținutul de substanțe germicide și fungicide și alte substanțe care ajută procesul de vindecare. 

Comunități