Alege farmacia

Regenerarea țesuturilor cu ajutorul colostrului (P)

Regenerarea țesuturilor cu ajutorul colostrului (P)

Colostrul este o substanță naturală bioactivă unică, cu un puternic efect de regenerare a corpului uman. Acesta este secretat de glandele mamare ale mamiferelor în timpul ultimei etape de sarcină, chiar înainte de naștere și în primele zile de după nașterea puiului. 

Ce conține Colostrul?

Colostrul conține peste 250 substanțe naturale cum ar fi factori de creștere, hormoni, enzime, poliamide, acizi nucleici derivați, derivați ai aminoacizilor și altele.

Conține totodată și substanțe bacteriostatice, inclusiv imunoglobuline, lactoperoxidaza, lactoferină, lizozim și leucocite. În compoziția colostrului se mai găsesc și cantități foarte mari de vitamine și minerale foarte ușor digerabile și asimilabile. Este singura substanță din lume cu o concentrație atât de mare de elemente unice. Conține o foarte puternică și densă doză de factori de imunitate și creștere, inclusiv FCE (Factorul de Creștere a Epidermei) – un factor de creștere epidermică aparținând citokinelor care stimulează și repară epiderma. Citokinele laptelui accelerează vindecarea rănilor, îmbunătățește hidratarea și hrănirea pielii, stimulează regenerarea și creșterea diviziunii stratului germinal al epidermei.

De ce este Colostrul o substanță naturală unică?

Rezultatele sale spectaculoase rezultă din faptul că toate mamiferele se nasc cu hipogamaglobulinemie sau o activitate imunologică redusă care, în contact cu flora bacteriană și cu bacteriile patogene, le fac să fie practic fără apărare și deosebit de sensibile la infecții.

Doar colostrul de la mamă transferă imunoglobulinele și alte substanțe de creștere și de stimulare a imunității pentru a proteja nou născutul de influențele negative externe.

Diabetegen – crema pentru regenerarea țesuturilor pe bază de colostru

Diabetegen este un produs dermato-cosmetic de generație nouă, ce ajută la regenerarea pielii cu probleme, slăbită, sau predispusă la răni. Datorită componentei principale, Colostrum-ul de cea mai înaltă calitate, Diabetegen este produsul perfect pentru tratamentul pielii după răni, în timpul procesului de vindecare, pentru pielea slăbită sau pielea predispusă la răni. 

Astfel, Diabetegen se recomandă pentru: 

 • Sindromul piciorului diabetic
 • Răni
 • Cicatrici
 • Zgârieturi
 • Acnee
 • Arsuri
 • Degerături
 • Iritații și răni ale epidermei
 • Ulcerații ale pielii
 • Inflamație psoriazică a pielii
 • Hemoroizi

Diabetegen este produs fără a folosi conservanți artificiali, arome sau derivați chimici artificiali. Conținutul său este cât mai simplu pentru a preveni apariția reacțiilor alergice. Diabetegen este procesat special pentru a garanta păstrarea bioactivității naturale și conținutul de substanțe germicide și fungicide și alte substanțe care ajută procesul de vindecare. 

Produse
Articole similare
Aftele, leziuni dureroase în cavitatea bucală
Uneori este de ajuns să ne confruntăm cu o situație stresantă, o tulburare ușoară a sistemului imuni...
Citeste
Diabeticii nu au nevoie sa cumpere alimente speciale
Diabeticii au nevoie de un plan de nutritie nu de alimente speciale Pentru o perioada lunga de timp...
Citeste
Alimentația la vârsta a treia
Odată cu înaintarea în vârstă, multe persoane au de înfruntat schimbări majore ale condițiilor de tr...
Citeste
Cum ne putem hrani sanatos la birou si la scoala
Conform statisticilor recente, unul din doi angajati (45 %) alege sa serveasca masa de pranz sub for...
Citeste
Cariile la copii: cariile dintilor de lapte
Frecventa cariilor la copii – incepand cu al doilea an de viata – este in continua crest...
Citeste
 Istoria sapunului
Sapunurile sunt substante active de spalare, respectiv asa-numitele tenside. Din punct de vedere chi...
Citeste
Comandă