Alphega a sărbătorit sosirea primăverii prin concursul “Ce înseamnă primăvara pentru tine?”

Alphega a sărbătorit sosirea primăverii prin concursul “Ce înseamnă primăvara pentru tine?”

Pentru mulți dintre noi primăvara reprezintă un prilej bun de a ne dezmorți după o iarnă lungă, de a petrece timp cu familia în aer liber, de a ne bucura de soare și de vremea frumoasă. Primăvara este un vestitor al unui nou început, acestea sunt declarațiile câștigătorilor concursului „Ce înseamnă primăvara pentru tine?”

Alphega a răsplătit cele mai frumoase și originale mesaje despre primăvară cu 6 vouchere Emag  în valoarea de 1000 Ron.

“La mine în suflet este primăvară începând cu această zi marcată de un eveniment unic și special. Am fost cerută în căsătorie de către prietenul meu, iar bucuria pe care o simt îmi dă aripi” ne-a transmis Ioana Rădulescu, una dintre fericitele câștigătoare ale concursului.

Concursul a fost o sursă de inspirație pentru Viorica Picincu, o altă fericită câștigătoare care a compus o poezie destinată primăverii.

“Primăvara este viață / Și viața …o ador/  Când verde-i totu-n piață,/ Eu simt atunci că zbor / Îmi vin idei și planuri / Creierul dezmorțesc / Și plină de elanuri / Visuri însuflețesc/ Tot anul să mă țină/ Avântul școlăresc/ Drept, ca o tulpină…/ E tot ce îmi doresc.”

Domnul Aldea Constantin, un alt norocos câștigător al concursului „Ce înseamnă primăvara pentru tine?” a primit cu multă bucurie voucherul, care i-a adus mai mult timp liber alături de familie “Ne-a adus multă bucurie și mai mult timp liber, putând cu ajutorul voucherului să ne cumpărăm o mult așteptată și mult dorită mașină de spălat vase.”

Îi mulțumim lui Iulian Diță că a împărtășit cu noi o frumoasă experiență din viața sa și ne-a făcut primăvara mai frumoasă “Primăvara...când acum fix un an de zile, soția mă striga din toate puterile din dormitor! Știam că este momentul! Efectiv nu cred că m-am îmbrăcat în viața mea mai repede ca atunci, am luat o geanta cu haine, soția în brațe și dus am fost..la spital! Era momentul pe care îl așteptam de un an de zile. Momentul magic! După numai 4 ore i-am văzut pe gemenii mei Elena și Constantin! Mici mogâldețe care au ales să apară o dată cu primăvara!”

Ovidiu Mărginean și Andreea Dolha sunt ultimii doi câștigători care ne-au bucurat cu mesajele lor pline de căldură și speranță.

“Primăvara este anotimpul când înfloresc copacii și florile pe câmpii . Mergem la plimbare în parc cu băiatul nostru . O dezmorțire după o iarnă grea și friguroasă” ne-a scris Ovidiu Mărginean.

“Când ziua mea de lucru, dis-de-dimineață, începe cu un buchețel mic de ghiocei din partea sotului, lăsat lângă micul dejun, atunci știu. Este primăvară ! Ne-am cunoscut primăvara și este mereu anotimpul care ne face să ne îndrăgostim din nou unul de altul ! Primăvară, te asteptam!”

Echipa Alphega le mulțumește tuturor participanților care s-au înscris în concursul „Ce înseamnă primăvara pentru tine?” și vă dorește o primăvară minunată!