Alphega te protejeaza de canicula!

Stii si tu cat de repede zboara timpul. Acum vine vara! Tocmai de aceea ne-am gandit sa te pregatim inca de acum. Sa-ti reamintim cat de importanta e hidratarea in general si mai ales, cat de importanta este pe timpul verii. Cat de mult bine face tenului si pielii in general, organismului si totodata, starii de bine. Sa bei suficienta apa, e activitate esentiala.

De aceea ne-am si propus sa insistam cu acest subiect. Vrem sa ne asiguram ca voi ati inteles, ca parintii si prietenii vostri au inteles, ca pana si prietenii prietenilor vostri au inteles. Si tocmai de aceea, In aceasta vara, derulam alaturi de partenerii nostril KRKA si SANOFI o actiune de hidratare a pacientilor in farmaciile Alphega.

Distribuim peste 90.000 de sticle de apa la 0.5L pacientilor farmaciilor independente, semnalizate Alphega – pe principiul: cea mai buna recomandare pe timp de vara este sa ai mereu o sticla cu apa la tine.

Hidratarea pe timpul caniculei este foarte importanta si va oferim cu acest prilej o sticla de apa, gratuit in farmacie! Si-ti mai spunem o data cat de important e sa te hidratezi. Hidrateaza-te zilnic si pregateste-te pentru avalansa de hidratare din vara.