Alege farmacia
Despre noi

Despre noi

Farmaciile Alphega aproape de tine

Suntem aceiași farmaciști independenți pe care îi cunoașteți, aceiași farmaciști de familie bine pregătiți, care vă zâmbesc de cum le treceți pragul și care sunt dornici să vă ofere cele mai bune recomandări pentru un regim de viață echilibrat și armonios.

Suntem pregătiți să satisfacem cerințele dumneavoastră de zi cu zi, oferindu-vă o paletă mai largă de servicii menite să contribuie la sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. În fiecare zi vă ascultăm cu atenție pentru a vă înțelege mai bine nevoile și pentru a vă răspunde cu soluții practice și sfaturi individualizate. Ne veți găsi mereu aproape de casă, de locul de muncă, în farmaciile semnalizate Alphega, unde veți regăsi servicii personalizate pentru toți membrii familiei dumneavoastră.

În oricare farmacie Alphega veți intra, puteți fi siguri că veți fi întâmpinați cu multă căldură și veți beneficia de servicii excelente oferite de echipele de farmaciști într-un mod prietenos și profesionist.

În farmaciile Alphega, ne rezervăm timp pentru a vă cunoaște astfel încât să puteți avea grijă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră.

Alphega Farmacie este o comunitate de farmacii independente cu acoperire la nivel european, care a luat naştere în anul 2001, având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății la scară extinsă.

Comunitatea Alphega Farmacie este prezentă în 10 țări Cehia, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Turcia, România și Portugalia. În România există din 2016, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant.

Farmacistul Alphega, farmacistul familiei tale

Farmaciștii Alphega au înțeles că fiecare membru al familiei dumneavoastră este unic și au ales să facă lucrurile diferit. Vă întâmpinăm cu multă răbdare, vă cunoaștem istoricul și vă oferim sfaturi în concordanță cu stilul dvs de viață și cu istoricul sănătății dumneavoastră.

Pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor dumneavoastră, farmaciștii Alphega vă oferă cele mai bune recomandări privind tratamentele de care aveți nevoie atunci când sunteți bolnavi, consiliere și produse pentru nutriție și controlul greutății, de îngrijire personală, de frumusețe, de familie precum sănătatea copiilor și recomandări potrivite stilului dumneavoastră de zi cu zi.

În farmaciile Alphega veți întâlni o echipă de farmaciști mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi și informații personalizate, într-o manieră simplă și prietenoasă.

Alphega este printre primele farmacii care oferă pacienților din România servicii precum controlul greutății, controlul tensiunii arteriale, vârsta arterială, diabet zaharat, în scopul de a preveni apariția bolilor sau pentru a opri agravarea acestora.

Sănătatea dumneavoastră este importantă pentru farmaciștii Alphega, care se mândresc cu multitudinea de cunoștințe și de experiențe dobândite în ani de practică și îngrijirea, în medie, a 1000 de pacienți pe farmacie, în comunitățile din care fac parte.

Vă așteptăm în farmaciile Alphega și vă invităm să vă îngrijiți sănătatea, într-un cadru prietenos, alături de farmaciștii noștri și de echipele lor de profesioniști!

Echipa Alphega

Alphega în cifre
nr farmacii
800
Farmacii
nr branduri
450
Branduri
nr farmacisti
2.500+
Farmaciști
simulare 3d exterior farmacie simulare 3d interior farmacie
Comandă