Macrobiotica este stiinta care se ocupa cu toate aspectele vietii, iar mod de alimentatie prepondere...
Citeste

Calendarul este plin de evenimente? Ati amanat deja de 3 ori intalnirea cu cea mai buna prietena? Aj...
Citeste

Suferiti deseori de crampe abdominale sau alte disconforturi digestive? Aveti deseori atacuri de tus...
Citeste

Semintele chia au o valoarea nutritiva semnificativa, multe fibre vegetale si o multitudine de retet...
Citeste

De la bautura traditionala, consumata de mii de ani in China, laptele de soia a ajuns sa fie la moda...
Citeste

Reteta pentru tarta cu praz si morcovi
Pentru pregatirea acestei retete aveti nevoie de urmatoarele...
Citeste

Kelp este denumirea unei alge marine care apartine algelor maro din familia Laminariales. Exista cir...
Citeste

În anumite zone din Orient, bulgur reprezintă un aliment de bază. În ultimii ani a început să câștig...
Citeste

In orientul indepartat, bulgurul se numara printre alimentele de baza. De cele mai multe ori este se...
Citeste

Sfecla rosie face parte din dieta noastra de cateva decenii. Cu toate acestea, sfecla roșie nu crest...
Citeste

Necesarul energetic sau necesarul caloric este format din rata metabolica de baza si rata metabolica...
Citeste

Echipa de experti comuni urmeaza sa stabileasca detaliile
SUA si Brazilia vor sa colaboreze p...
Citeste

Tofu este sănătos sau nu? Tofu este cu siguranță sănătos, iar gustul său este apreciat atât de veget...
Citeste

Prazul este cunoscut ca fiind "sparanghelul omului sarac". S-a bucurat de popularitate in randul egi...
Citeste

În trecut, varza murată reprezenta sursa de vitamine și minerale necesare în lunile sezo...
Citeste

Retete cu sfecla rosie
Cu toate ca sfecla rosie este intotdeauna delicioase in salate, alat...
Citeste