Dr. Mariana OlingheruMedic Specialist Medicină de FamilieSpecialist în Fitoterapie şi ApiterapieAlco...
Citeste

Fructele rosii ne asteapta din nou pe tarabele din piete. Unii par sa nu se mai sature de ele. Si nu...
Citeste

Un studiu efectuat pe termen lung in China a demonstrat influenta pozitiva a oualor asupra afectiuni...
Citeste

Orzul verde se bucura de o popularitate in crestere in randul persoanelor preocupate de un stil de v...
Citeste

Alimentatia sanatoasa nu trebuie sa insemne una plina de restrictii. Va oferim mai jos o lista de al...
Citeste

Bananele se numără printre cele mai îndrăgite fructe - le putem consuma crude, gătite sau le putem b...
Citeste

Calculii biliari apar în urma formarii de cheaguri în lichidul biliar. O alimentatie nec...
Citeste

Cele doua minerale, sodiu si clorul, formeaza impreuna clorura de sodiu, care este utilizata ca sare...
Citeste

Fiecare dintre noi cunoaște starea de epuizare. În cazul multor persoane, starea este provocat...
Citeste

În sine, toate alimentele sunt "funcționale": servesc asigurării de nutrimente în organi...
Citeste

Puțin, corect, diversificat și vegetarian – acesta este principiul alimentației Mazdaznan. Obi...
Citeste

Alimentația și sănătatea sunt inseparabile în medicina ayurvedică. Scopul alimentației ayurved...
Citeste

Tarhonul, cunoscut și sub denumirea de Artemisia dracunculus, este o plantă perenă care aparține fam...
Citeste

Guarana, liana care își are originile în jungla amazoniană, conține de cinci ori mai mul...
Citeste

Zincul este implicat în numeroase procese metabolice în organismul nostru, sub formă de enzime. Spre...
Citeste

Gelatina este un aliment natural, transparent, inodor, fără gust, care este folosit în numeroa...
Citeste