Congelarea este cel mai facil şi sigur mod de conservare, pe termen scurt şi mediu, a alimentelor. A...
Citeste

Dr. Mariana Olingheru SAREA FĂRĂ SODIUCompoziție: clorură de potasiu, clorură de amoniu,...
Citeste

Varza murată, un aliment nelipsit al multor culturi din întreaga lume, fie preparată în...
Citeste

Turmericul este recunoscut în cultura asiaticӑ pentru proprietӑţile sale curative şi pentru cu...
Citeste

Primӑvara avem tendinţa naturalӑ de a ne hrӑni cu produse proaspete, cel mai frecvent cumpӑrate din...
Citeste

„Mănâncă micul dejun singur, împarte prânzul cu prietenii și dăruiește cina...
Citeste

Beneficiile acizilor graşi esenţiali Omega 3 pentru sistemul cardiovascular, dar şi pentru sӑnӑtatea...
Citeste

Organizaţia Mondialӑ a Sӑnӑtӑţii a dezvoltat un protocol global de laborator pentru măsurarea grăsim...
Citeste

Conopida este extrem de bogatӑ în vitamine şi minerale, are un gust uşor dulceag şi de nucӑ şi...
Citeste

Fructele reprezintă una din sursele majore de fibre, minerale și vitamine la care oamenii au acces,...
Citeste

La începutul unui an cu multe incertitudini, planurile de viitor sunt foarte importante pentru...
Citeste

În familie sau în izolare, cu prietenii sau călătorind, anul acesta nu vom putea a...
Citeste

Aceste fructe, cu înveliş lemnos, protector, și miez globular, dulce şi uşor amӑrui, sunt mici...
Citeste

Evoluţia filogeneticӑ a speciei umane atestӑ existenţa unui tipar alimentar bazat pe surse din natur...
Citeste

Gutuile, ultimele fructe ale anului, sunt excelente atât crude, cât şi gӑtite, fiind uti...
Citeste

Perele, cele mai dulci fructe ale toamnei, nu sunt doar o gustare delicioasӑ, ci şi o sursӑ de antio...
Citeste